”Știam foarte bine că ei sunt periculoși la fazele fixe și a venit primul gol cu o execuție extraordinară a lui Ciprian Deac și a fost greu. Dar mă bucur că am câștigat, eu cred că scorul putea să fie mai mare, am avut multe ocazii în prima repriză. Important este că am câștigat, mai ales că mulți nu ne dădeau șanse înainte de acest meci”, a declarat Nistor la DigiSport.
Nistor a vorbit și despre perioada petrecută la CFR: ”Dacă dânșii de la CFR au considerat că este mai bine să stau mai mult pe bancă decât pe teren, nu vreau acum să mă mai uit înapoi, eu mă simt foarte bine acum la Craiova, de acum va începe o luptă foarte mare și o presiune foarte mare”.
”Ar fi extraordinar dacă aș câștiga titlul cu Craiova, practic aș putea să mă las de fotbal dacă iau acest titlu, ar fi minunat! Dacă vom merge cap la cap până la final, ultimul meci va fi la noi acasă și acolo se va juca soarta acestui campionat. Eu sper să legăm această victorie cu cea de la Mediaș și apoi să ne gândim la meciul cu cei de la FCSB”, a declarat Nistor.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32
Universitatea Craiova s-a impus la Cluj și s-a apropiat la un singur punct de liderul CFR după o victorie uriașă a echipei lui Bergodi.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36