Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Nistor: ”Îi voi iubi toată viața pe fanii lui Dinamo!”

Vlad Dumitrescu

Actualizat 06/01/2020 la 12:46 GMT+2

Dan Nistor a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova iar fostul mijlocaș al câinillor a declarat că va îi va iubi întotdeauna pe fainii câinilor, chiar dacă a părăsit clubul din Ștefan cel Mare.

nistor

Credit imagine: Eurosport

”Iubesc fanii lui Dinamo și-i voi iubi toată viața, dar acum sunt la Craiova și-mi voi da viața la Craiova. Vreau titlul, Cupa și cupele europene la Craiova", a declarat Dan Nistor, la prezentarea oficială de la Craiova”, a declarat Nistor la conferința de presă de la Craiova.
După ce a fost întrebat dacă se consideră dinamovist sau doar un fost jucător al lui Dinamo, Nistor a afirmat: ”V-am zis că Dinamo va fi în sufletul meu toată viața!”.
nistor craiova
"Cred că este o lovitură foarte puternică pentru Craiova. La Dinamo au fost multe probleme în ultimele timp și toate s-au spart în capul meu. Am trei poziții. Prima poziție, cea legata de fața mea pe autocar. Fața mea s-a dat jos înaintea meciului cu Botoșani, ca să nu existe nicio discuție”, a adăugat Nistor.
”Toți au zis că m-am înțeles înainte cu Craiova, e eronat și fals. Cei de la Dinamo s-au înțeles mai întâi cu cei de la Craiova, fără să știu nimic. Și de acum nu voi mai spune nimic de Dinamo”, a precizat el.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo