”Sunt șansele care au fost și până acum, adică mici, dar reale. Norocul anul acesta e că CFR are cap de serie, cât am fost eu acolo, în niciun tur nu a fost cap de serie CFR”, a declarat Petrescu, conform DigiSport.
Dan Petrescu știe de ce nu a continuat Edi Iordănescu pe banca clujenilor: ”Șumudică e un antrenor cu experiență, să vedem dacă va reuși, pentru că la CFR nu e ușor. Dacă era ușor, poate continua Edi, dar nici el nu a continuat”.
Petrescu a vorbit și despre fuziunea dintre Farul și Viitorul: ”Era și timpul ca Hagi să revină. Mai ales că echipa, fără el, nu a mers prea bine. Acum, după ce s-a unit și cu Farul, e clar că vor fi o forță. Sigur, depinde mult și de jucătorii care vor veni în perioada următoare”.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20

CFR Cluj, misiune ușoară în primul tur preliminar

Campioana României o va înfrunta în primul tur preliminar pe FK Borac Banja Luka, echipă care s-a impus în sezonul 2020/21 în campionatul din Bosnia și Herțegovina.
Borac Banja Luka a devenit campioană în Premijer Liga în sezonul 2020/21, înregistrând 21 de victorii, 4 rezultate de egalitate și 8 înfrângeri. Bosniecii au în palmares două titluri de campioni și o Cupă cucerite pe plan intern, dar și o Cupă a Europei Centrale și o Cupă a Iugoslaviei.
De cealaltă parte, CFR Cluj a cucerit în stagiunea recent încheiată al patrulea titlu consecutiv de campioană a României, de-a lungul sezonului regulat și al playoff-ului înregistrând 26 de victorii, 8 remize și 6 înfrângeri. Clujenii au câștigat, de-a lungul istoriei, 7 titluri de campioni, 4 Cupe și 4 Supercupe ale României.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
IERI LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32