Dan Petrescu a mai bifat o victorie pe banca lui CFR Cluj în noul sezon din Liga 1. Campioana en-titre s-a impus pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-0, și a urcat, cel puțin temporar, pe primul loc.
La finalul duelului de la Giurgiu, Dan Petrescu a fost întrebat și despre meciul rar al FCSB-ului din turul 2 al Europa League, câștigat la loviturile de departajare, după 6-6 în 120 de minute.

Dan Petrescu, impresionat de atitudinea lui FCSB, în meciul cu Backa Topola din Europa League

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 19 ORE
Dan Petrescu a mărturisit că n-a mai văzut un asemenea meci în cariera sa și i-a lăudat pe jucătorii FCSB-ului pentru atitudinea de care au dat dovadă, în ciuda situației critice în care se aflau:
"Eu n-am mai văzut așa ceva! Poate prin ligile inferioare, dar eu prin Liga 1 și pe unde am mai antrenat, n-am mai văzut așa meci. N-ați văzut ce puternici au fost? Aceste momente te fac să fii mai puternic. Iar FCSB va fi mai puternică.", a spus Dan Petrescu, pentru Digisport.
FCSB și CFR Cluj sunt singurele echipe românești rămase în cupele europene. Ambele vor juca joi (24 septembrie, ora 20:00) în turul 3 din Europa League. FCSB va primi vizita lui Slovan Liberec, în timp ce CFR Cluj se va deplasa pe terenul lui Djurgardens.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.

Premier League, programul etapei a doua

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10