Într-un interviu oferit pentru DigiSport, fostul internațional român a mărturisit că va miza în continuare pe jucători experimentați, în detrimentul celor tineri. Totuși, tehnicianul CFR-ului a mărturisit că, dacă i-ar avea în lot pe Florinel Coman și Dennis Man, atunci ar lua în calcul reducerea mediei de vârstă a campioanei.
De asemenea, Petrescu a dezvăluit că și-ar dori câțiva jucători de la Universitatea Craiova și Viitorul:
"Nu e posibil asta (n.r. - să întinerească lotul). Dacă îi aveam pe Dennis Man și Florinel Coman, da, jucam meci de meci cu ei. Aș vrea și eu 3-4 jucători de la Viitorul, de la Craiova. Dar nu am să dau un milion pe ei. Nu avem cum să întinerim lotul. Unde găsim tineri, golgheteri, să joace în Europa, să dea goluri și să-i și vindem după? Și să vină și gratis?"
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Trebuie să-i înlocuim pe cei care au plecat. Nu e ușor, că vrem să avem rezultate pe două fronturi. Am dat conducerii lista cu jucătorii pe care îi doresc.", a declarat Dan Petrescu, pentru DigiSport.

Dan Petrescu are o clauză uriașă la CFR Cluj

În cadrul aceluiași interviu, Dan Petrescu a dezvăluit că în contractul său este stabilită o clauză de reziliere în valoare de aproximativ 2 milioane de euro:
"Nu cred că e momentul să-mi facă cineva oferte. Mai ales că e pandemie, iar CFR a luat un nou titlu. N-am primit nicio ofertă, mă mai sună agentul să mă întrebe care e situația, dar atât.
Dacă nu mă dau afară, că la fotbal e posibil orice, rămân la CFR. Dacă mă dau afară, e o clauză mai mare de un milion de euro. Posibil 2 milioane, poate mai mult.", a mai spus tehnicianul lui CFR Cluj.
Dan Petrescu a fost numit antrenorul sezonului 2019/2020. "Bursucul" se află la al 4-lea titlu de campion în Liga 1: 3 cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020) și unul cu Unirea Urziceni (2009). Per total, Petrescu a cucerit 7 trofee, pe banca lui CFR, Urziceni, Kuban, ASA Târgu Mureș și Jiangsu Suning.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20