Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu: "Dacă îi aveam, jucam mereu cu ei". Cei 2 fotbaliști de la FCSB care l-au impresionat

Cosmin Cioboata

Publicat 07/08/2020 la 23:25 GMT+3

Dan Petrescu a dezvăluit că ar juca în fiecare meci cu Dennis Man și Florinel Coman, dacă i-ar avea în lot.

Dan Petrescu, tehnicianul lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Într-un interviu oferit pentru DigiSport, fostul internațional român a mărturisit că va miza în continuare pe jucători experimentați, în detrimentul celor tineri. Totuși, tehnicianul CFR-ului a mărturisit că, dacă i-ar avea în lot pe Florinel Coman și Dennis Man, atunci ar lua în calcul reducerea mediei de vârstă a campioanei.
De asemenea, Petrescu a dezvăluit că și-ar dori câțiva jucători de la Universitatea Craiova și Viitorul:
"Nu e posibil asta (n.r. - să întinerească lotul). Dacă îi aveam pe Dennis Man și Florinel Coman, da, jucam meci de meci cu ei. Aș vrea și eu 3-4 jucători de la Viitorul, de la Craiova. Dar nu am să dau un milion pe ei. Nu avem cum să întinerim lotul. Unde găsim tineri, golgheteri, să joace în Europa, să dea goluri și să-i și vindem după? Și să vină și gratis?"
Trebuie să-i înlocuim pe cei care au plecat. Nu e ușor, că vrem să avem rezultate pe două fronturi. Am dat conducerii lista cu jucătorii pe care îi doresc.", a declarat Dan Petrescu, pentru DigiSport.

Dan Petrescu are o clauză uriașă la CFR Cluj

În cadrul aceluiași interviu, Dan Petrescu a dezvăluit că în contractul său este stabilită o clauză de reziliere în valoare de aproximativ 2 milioane de euro:
"Nu cred că e momentul să-mi facă cineva oferte. Mai ales că e pandemie, iar CFR a luat un nou titlu. N-am primit nicio ofertă, mă mai sună agentul să mă întrebe care e situația, dar atât.
Dacă nu mă dau afară, că la fotbal e posibil orice, rămân la CFR. Dacă mă dau afară, e o clauză mai mare de un milion de euro. Posibil 2 milioane, poate mai mult.", a mai spus tehnicianul lui CFR Cluj.
Dan Petrescu a fost numit antrenorul sezonului 2019/2020. "Bursucul" se află la al 4-lea titlu de campion în Liga 1: 3 cu CFR Cluj (2018, 2019, 2020) și unul cu Unirea Urziceni (2009). Per total, Petrescu a cucerit 7 trofee, pe banca lui CFR, Urziceni, Kuban, ASA Târgu Mureș și Jiangsu Suning.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo