Articol scris de Romeo Ene
Ionuţ Mazilu a lucrat alături de fostul antrenor al CFR-ului la Sportul Studenţesc şi a mărturisit faptul că Petrescu nu este schimbat faţă de acea perioadă prea mult, însă în prezent este puţin mai calm.
Dan Petrescu a antrenat Sportul Studențesc în 2003 şi în sezonul 2004-2005, în timp ce Mazilu a evoluat pentru fosta echipă din "Regie" între 1999 şi 2006.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Mazilu a povestit că, în timpul unui meci, Petrescu i-a arătat pumnul, simțind că fostul atacant voia să-i ofere un răspuns pentru cuvintele adresate de tehnician înaintea fluierului de start.

Dan Petrescu, descris de Ionuț Mazilu: "Era incredibil la antrenamente!"

"Dan Petrescu a rămas cam acelaşi. Tot aşa era şi atunci, coleric, dar parcă acum e mai temperat. Era incredibil la antrenamente, nu aveai voie să greşeşti nimic. Era la extrem, dar mi-a prins bine. Avea şi un simţ al lui şi tot timpul spunea că nu-şi face probleme dacă te pregăteai bine. Am avut meciuri în care ne spunea dinainte ce se va întâmpla, dacă nu ne pregăteam bine. Am avut un meci cu Progresul în Cupă şi am pierdut cu 3-0 şi ne-a spus înainte că dacă nu vom fi concentraţi asta se va întâmpla.
Eu nu am avut nicio problemă cu el. Îmi amintesc o singură dată că mi-a spus înainte de meci că nu m-am pregătit bine şi eu am intrat şi am dat gol. Am vrut să-i demonstrez… Dar după mi-a arătat pumnul, 'Lasă că vezi tu!'. La el seriozitatea conta cel mai mult. Se făceau glume înainte, dar la antrenamente nu existau jumătăţi de măsură.", a declarat Ionuţ Mazilu, pentru Look Sport.
"Am luat multe dintre atuurile lui Dan Petrescu, seriozitatea și tot ce făcea la antrenament. A fost o perioadă care pe mine m-a marcat. Ne demonstra cam tot timpul că dacă ne pregătim și jucăm bine, dacă nu ne pregătim, atunci avem numai de pierdut. Acum cred că s-a mai liniștit față de ce făcea la început. Prin atitudinea lui și prin tot ceea ce făcea, el impunea respect", a mai declarat Mazilu, pentru ProSport.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11