„Toată țara vede cine trebuie să ia campionatul. Cum e posibil ca Bîrsan să arbitreze cel mai tare meci al etapei? Pe mine m-a arbitrat de două ori Chivulete în play-off și m-a făcut praf de două ori. Azi am avut încă două penalty-uri neprimite și au fost și alte faze dubioase.
Vreau să fim lăsați în pace de arbitri, dar nu suntem lăsați în pace! Am zis să tac, dar nu pot să tac. De departe, vă pot arăta cine e cea mai dezavantajată echipă din acest play-off. Cei de la Comisii vor decide ce e mai bine pentru Craiova. Dacă cei de la Craiova vor fi arbitrați așa, e imposibil să nu bată la Giurgiu și Botoșani! FCSB a avut două penalty-uri nedate cu Craiova, e posibil așa ceva? Nu ne vor campioni pentru că s-au plictisit de CFR Cluj!
Eu nu mă aștept ca cei de la Craiova să se mai împiedice, sunt foarte puternici din toate punctele de vedere. Avem un meci extraordinar de greu cu FCSB, unde noi nu prea am câștigat deloc. Cei de la FCSB vor evolua cu echipa cea mai bună echipă și vor dori să câștige”, a declarat Dan Petrescu la LookSport.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Dan Petrescu, nemulțumit de Kevin Boli

„De când sunt eu antrenor, n-am văzut această presiune. Am fost crispați, s-a văzut acest lucru. Am fost mai inventivi în repriza secundă și am avut probleme doar după cartonașul roșu stupid văzut de Boli în minutul 80.
Boli a avut unele probleme personale, e învățat foarte rău de cei de lângă el. Mulți jucători de la CFR Cluj sunt învățați rău de cei din jurul lor. El dispăruse din echipă, a apărut și priviți ce a făcut. L-am luat cu mine în China, i-am dat milioane de euro și priviți ce face!
Unii jucători uită unele lucruri, iar Dumnezeu îi pedepsește. Dumnezeu l-a pedepsit pe Boli și era să ne pedepsească și pe noi”, a afirmat Petrescu după victoria cu Gaz Metan, vizibil nervos.
https://i.eurosport.com/2020/07/14/2849881.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20