Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, în negocieri cu o echipă din Liga 1! Unde ar putea ajunge fostul antrenor al CFR-ului

Cosmin Cioboata

Actualizat 17/12/2020 la 14:13 GMT+2

Dan Petrescu se află în căutarea unei noi echipe, după despărțirea de CFR Cluj. Antrenorul de 52 de ani ar fi primit mai multe oferte, cea mai recentă chiar din Liga 1. Potrivit Prosport, Universitatea Craiova este interesată să-l aducă pe fostul fundaș al "Generației de Aur".

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Dan Petrescu a încheiat colaborarea cu CFR Cluj, echipa alături de care a cucerit 3 titluri de campion în Liga 1 și a reușit un parcurs extraordinar în Europa League în sezonul precedent.
Relația dintre tehnicianul de 52 de ani și clubul din Gruia s-a răcit considerabil în ultima perioadă, iar despărțirea părea cel mai probabil deznodământ. În locul lui Dan Petrescu, oficialii campioanei României l-au numit pe Edi Iordănescu, care a mai pregătit formația ardeleană și în 2018.
La ora actuală, Dan Petrescu se află în vacanță, dar nu duce lipsă de oferte. În ultimele zile s-a discutat mult despre diverse destinații posibile pentru fostul fundaș al lui Chelsea. Ludogorets, Sheffield Wednesday și Al Nasr sunt variantele aduse în discuție până acum de presa internațională și din România.
În același timp, există și o șansă ca Dan Petrescu să continue în Liga 1. Potrivit Prosport, Universitatea Craiova este interesată de serviciile fostului antrenor de la CFR. Oltenii ar fi început deja negocierile pentru a-l convinge pe Petrescu să semneze, însă misiunea oficialilor din Bănie nu se anunță deloc ușoară.

Dan Petrescu, în negocieri cu Universitatea Craiova

Pe lângă pretențiile financiare pe care Dan Petresu cu siguranță le va prezenta, Craiova trebuie să se lupte și cu celelalte oferte pe care le va primi "Bursucul". Sursa citată anunță că Petrescu a intrat de curând și pe radarul lui Nantes (Franța) și Boavista (Portugalia).
În cazul în care Craiova va reuși să-l aducă pe Dan Petrescu, acesta îl va înlocui pe Corneliu Papură, adus va soluție de avarie de olteni după demisia lui Cristiano Bergodi.
La fel ca în ultimele sezoane, oltenii speră să câștige titlul în Liga 1, iar pentru asta caută un antrenor cu pedigree. Și, fără doar și poate, Dan Petrescu este omul potrivit când vine vorba de lupta pentru supremația din campionatul României.
De-a lungul carierei de antrenor, Dan Petrescu a cucerit 4 titluri de campion în Liga 1: 3 titluri cu CFR Cluj și unul cu Unirea Urziceni.
Premier League
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo