Campioana pregătește duelul cu Alkmaar, din grupele Conference League, dar nu există liniște în Gruia. Gazeta Sporturilor a anunțat că postul lui Petrescu e în mare pericol, conducerea fiind foarte nemulțumită de acesta. Concret, clujenii au pierdut jumătate din avansul avut față de FCSB în campionat, Petrescu nu le dă socoteală șefilor, luând toate deciziile pe cont propriu, iar jucătorii se plâng de metodele spartane de pregătire. În plus, oficialii ardelenilor îl vor pe bancă pe Mutu, bunul lor prieten, rămas liber de contract după despărțirea de FC U Craiova 1948.
"SuperDan" e într-o situație ingrată, dar e acoperit pentru moment de clauza de reziliere de 400.000 de euro pe care o are în contract. Întrebat dacă simte presiunea unei demiteri, tehnicianul nu a exclus o astfel de variantă, semn că lucrurile în Gruia sunt extrem de volatile.
"În fotbal, e posibil orice. Eu am contract trei ani, am venit să ajut echipa. Decizia o iau cei care conduc. Am emoții tot timpul, și când câștig, și când pierd. E posibil orice. Nu depinde de mine. Eu, cât voi fi aici, voi da totul", a dezvăluit Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea confruntării CFR - Alkmaar.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
30/11/2022 LA 21:29
CITEȘTE ȘI:
MOURINHO, OFERTĂ URIAȘĂ DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU A PLECA DE LA ROMA. ANUNȚUL FĂCUT DE "SPECIAL"

CFR - Alkmaar nu e decisiv pentru calificare

Meciul cu Alkmaar, de azi, de pe teren propriu, din Conference League, pare ultima șansă pentru clujeni să mai spere la primăvara competiției. Cu un singur punct după două etape, campioana României întâlnește cea mai puternică echipă din grupă și are nevoie de victorie pentru a rămâne în cărțile calificării.
Totuși, Dan Petrescu nu vede partida din Gruia, din această seară, una decisivă, convins probabil că CFR poate câștiga în etapele 5 și 6 confruntările cu Randers și Jablonec.
"Nu văd lucrurile cum le vedeți voi, că e ultima șansă. Poți să pierzi acum și să le câștigi pe următoarele și să te califici", a transmis Dan Petrescu.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
Fanii Rapidului boicotează super meciurile cu Fiorentina și Borussia Dortmund.Motivul nemulțumirilor
23/11/2022 LA 16:44