Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului

Cristian Mihală

Publicat 21/10/2021 la 10:37 GMT+3

Dan Petrescu e conștient că se află pe gheață subțire la Cluj, acolo unde patronii se gândesc să îl demită. Tehnicianul a punctat că acest amănunt nu ține de el, menționând că el va face tot ce e posibil pentru ca echipa să câștige.

Dan Petrescu

Credit imagine: Getty Images

Campioana pregătește duelul cu Alkmaar, din grupele Conference League, dar nu există liniște în Gruia. Gazeta Sporturilor a anunțat că postul lui Petrescu e în mare pericol, conducerea fiind foarte nemulțumită de acesta. Concret, clujenii au pierdut jumătate din avansul avut față de FCSB în campionat, Petrescu nu le dă socoteală șefilor, luând toate deciziile pe cont propriu, iar jucătorii se plâng de metodele spartane de pregătire. În plus, oficialii ardelenilor îl vor pe bancă pe Mutu, bunul lor prieten, rămas liber de contract după despărțirea de FC U Craiova 1948.
"SuperDan" e într-o situație ingrată, dar e acoperit pentru moment de clauza de reziliere de 400.000 de euro pe care o are în contract. Întrebat dacă simte presiunea unei demiteri, tehnicianul nu a exclus o astfel de variantă, semn că lucrurile în Gruia sunt extrem de volatile.
"În fotbal, e posibil orice. Eu am contract trei ani, am venit să ajut echipa. Decizia o iau cei care conduc. Am emoții tot timpul, și când câștig, și când pierd. E posibil orice. Nu depinde de mine. Eu, cât voi fi aici, voi da totul", a dezvăluit Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea confruntării CFR - Alkmaar.
CITEȘTE ȘI:

CFR - Alkmaar nu e decisiv pentru calificare

Meciul cu Alkmaar, de azi, de pe teren propriu, din Conference League, pare ultima șansă pentru clujeni să mai spere la primăvara competiției. Cu un singur punct după două etape, campioana României întâlnește cea mai puternică echipă din grupă și are nevoie de victorie pentru a rămâne în cărțile calificării.
Totuși, Dan Petrescu nu vede partida din Gruia, din această seară, una decisivă, convins probabil că CFR poate câștiga în etapele 5 și 6 confruntările cu Randers și Jablonec.
"Nu văd lucrurile cum le vedeți voi, că e ultima șansă. Poți să pierzi acum și să le câștigi pe următoarele și să te califici", a transmis Dan Petrescu.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo