"A fost un meci greu, așa cum mă așteptam. Cei de la Clinceni au avut rezultate bune acasă în sezonul trecut. Ne-au surprins cu agresivitatea lor. Am început foarte slab repriza a doua. Din fericire, Petrila a intrat foarte bine și a marcat. Nu sunt mulțumit de joc, dar sunt mulțumit de rezultat. Venim după o deplasare lungă în Malta, nu am dormit deloc a doua zi, am ajuns la 6 dimineața.", a spus Dan Petrescu la finalul meciului de la Clinceni.
În perspectiva meciului cu Dinamo Zagreb, Dan Petrescu a anunțat că unii jucători importanți vor reveni, dar Alexandru Păun, care a jucat azi nu va fi apt: "Am vrut să le dau încredere lui Djokovic și Păun. Pe Alexandru l-am băgat mai mult pentru moral, miercuri va fi greu să joace într-un astfel de meci, el a început pregătirea mai târziu. Dar Burcă, Vinicius și Pereira vor reveni sigur. Omrani nu va putea juca până după întrerupere (campionatul va fi întrerupt în luna septembrie pentru meciurile din Liga Națiunilor)".

Dan Petrescu: "Mai avem nevoie de jucători"

Romanian Liga I
Informații de ultimă oră despre ce se întâmplă cu Alibec după ce a fost exclus din lotul CFR-ului
ACUM 21 ORE
Antrenorul campioanei a declarat că vor mai exista modificări în lotul echipei în perioada următoare, recunoscând că unii jucători vor părăsi CFR-ul: "Sunt posturi unde am nevoie de jucători, ceva nou. Sunt 3 posturi clare. Trebuie să mai vină jucători noi, iar unii să plece. Unii au o anumită vârstă și nu mai pot să facă față. Mereu mi-am dorit bătaie pe locuri, 2, chiar 3 pe un loc."
Întrebat despre performanța Sevilliei, echipa care i-a eliminat pe clujeni din 16-imile Europa League, Dan Petrescu a afirmat: "Un ochi îmi plânge și unul râde. Sunt fericit că nu am fost învinși de echipa care a câștigat trofeul. Sevilla a avut un an incredibil, dar și noi la fel. Dacă nu era anulat golul lui Păun puteam să ne calificăm."
Despre meciul cu Dinamo Zagreb, "Super Dan" a menționat că va fi unul foarte greu, dar CFR are șansa ei: "Dinamo Zagreb nu e Sevilla, dar sunt clar favoriți. Dar dacă facem un meci excelent și nu greșim, putem să câștigăm. Nici Clinceni nu era favorită, dar dacă nu ratau pe final, putea să se termine 2-2."
În final, Dan Petrescu a afirmat că o vede favorită pe Bayern Munchen în finala Champions League din această seară. Acest meci va începe la ora 22:00 și va putea fi urmărit în format livetext pe Eurosport.ro.
Romanian Liga I
Încă un conflict la CFR! 2 fotbaliști s-au luat la bătaie la antrenament! Ce decizie a luat Petrescu
IERI LA 12:17
Liga
Pique: "Aș prefera să mor decât să joc acolo!". Fundașul Barcelonei, fără secrete
IERI LA 06:51