Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dan Petrescu, pe picior de plecare de la Cluj? CFR i-a găsit deja înlocuitor

Nicu Savin

Publicat 27/07/2020 la 13:05 GMT+3

Dan Petrescu a declarat în dese rânduri că își dorește să rămână la Cluj pentru a face performanță, dar în ultima vreme s-a scris tot mai mult de o eventuală despărțire a tehnicianului de echipa campioană înainte de expirarea contractului, care este valabil până în vara anului viitor. Oficialii din Ardeal au o variantă de backup, dacă ”Bursucul" pleacă: Sa Pinto.

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Probleme apărute în ultima vreme în sânul echipei clujene pot duce la plecarea "Bursucului" din Gruia la finele acestui sezon, iar conducătorii campioanei au început deja să caute soluții pentru banca tehnică.
Ricardo Sa Pinto

Ricardo Sa Pinto poate veni la CFR Cluj

Potrivit presei din Portugalia, CFR este aproape de a-l convinge pe fostul mare internațional lusitan Ricardo Sa Pinto să preia conducerea tehnică începând cu sezonul viitor.
Managerul de 47 de ani este momentan liber de contract, după ce s-a despărțit în 2019 de Braga, ultima echipă pe care a antrenat-o. De asemenea, portughezii de la A Bola scriu că Sa Pinto mai are și alte oferte pe lângă cea de la campioana României, având chiar posibilitatea să devină selecționerul unei echipe naționale.

Sa Pinto are echipe bune în palmares

Ricardo Sa Pinto și-a început cariera de antrenor în 2012 la Sporting Lisabona. Printre altele, tehnicianul le-a antrenat pe Standard Liege, acolo unde a câștigat și singurul trofeu din carieră, Cupa Belgiei în sezonul 2017-2018, Steaua Roșie Belgrad, Legia Varșovia și Braga.
El a ajuns la Braga în vara anului trecut, dar nu a stat decât 6 luni, rezultatele din campionat nefiind cele mai bune, deși în Europa League echipa a câștigat o grupă dificilă din care au făcut parte Wolverhampton, Beșiktaș și Slovan Bratislava.
jorge costa

CFR agreează școala portugheză

CFR Cluj are o experiență foarte bogată cu antrenorii lusitani. Toni Conceicao, actualul selecționer al Camerunului, a avut trei mandate în Gruia, iar fostul mare jucător Jorge Costa i-a pregătit pe clujeni în sezonul 2011/2012.
De asemenea, Paulo Sergio, actualul antrenor de la Portimonense, a lucrat și el la CFR Cluj, în sezonul 2012/2013.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo