Agentul român a vorbit despre cum Dan Petrescu a fost foarte aproape să devină secundul lui Mourinho, pe vremea când "The special one" o antrena pe Chelsea:
"Cred că Dan Petrescu nu va avea inspirația greșită din trecut pentru că acum are liniște financiară. Nu trebuie să se grăbească să preia o echipă din Kazahstan. Mai bine să mai stea un an la Cluj și după sa plece, să mai câștige un campionat. Cu 3-4 jucători noi, poate să continue această aventură pe banca CFR-ului.
Cel mai bine așteaptă o ofertă de la o echipă de la mijlocul clasamentului din Italia sau din Anglia. Brighton, West Ham… West Ham ar fi ceva senzațional pentru că e o echipă din Londra și știu cât de mult își dorește să ajungă acolo. L-am prezentat la câteva cluburi din Championship. Am încercat, la cea de-a doua venire a lui Jose Mouriunho la Chelsea să îl duc pe Dan Petrescu antrenor secund acolo, dar am zis că e prea puțin pentru el. Plus că Mourinho avea staff-ul său." , a declarat Ioan Becali pentru Pro X.
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu nu ar zice "nu" naționalei de fotbal a României: "Clauza mea de reziliere nu e mare!"
18/11/2021 LA 15:43
https://i.eurosport.com/2019/12/13/2735713.jpg
Dan Petrescu a câștigat alături de CFR Cluj ultimele două sezoane din Liga 1. "Bursucul" a devenit pentru prima oară campion al României în urmă cu 10 ani, pe vremea când o antrena pe Unirea Urziceni. În cariera de fotbalist, Petrescu a evoluat timp de 6 ani în Anglia, la Sheffield Wednesday, Chelsea, Bradford și Southampton, pe postul de fundaș dreapta.
Tehnicianul de 51 de ani s-a calificat aseară, alături de CFR Cluj, în "16-imile" Europa League, după victoria în fața lui Celtic (2-0). Ardelenii au încheiat pe locul secund, într-o grupă din care mai făceau parte Lazio și Rennes.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
17/10/2021 LA 20:01
Calificările pentru Cupa Mondială UEFA
Dan Petrescu, reacție virulentă când a fost întrebat dacă vine în locul lui Rădoi la națională
14/10/2021 LA 14:28