După eliminarea din Cupă, paharul pare că s-a umplut pentru cei din conducerea clujenilor. Aceștia s-au săturat de declarațiile controversate ale lui Dan Petrescu și, mai mult decât atât, au informații clare că nici jucătorii nu mai fac față presiunii aduse de tehnician la club.
Ca atare, s-a decis demiterea lui Dan Petrescu, dar nimic nu e încă oficial. Asta pentru că e nevoie de o despărțire amiabilă, în condițiile în care fostul fundaș dreapta are o clauză de 2 milioane de euro, în cazul în care e pus pe liber de ardeleni. Azi, la ora 12:00, va fi o ședință la club la care vor participa toți conducătorii, dar și Dan Petrescu, și e de așteptat să se ajungă la un numitor comun privind despărțirea.

Petrescu nu mai are susținere la CFR

Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
ACUM 11 ORE
Șansele ca lucrurile să revină la normal, cu "Super Dan" pe bancă, sunt minime. Dincolo de faptul că oficialii sunt extrem de supărați pe rezultate și pe discursul antrenorului, Petrescu a pierdut și vestiarul. Chiar și Ștefan Gadola, care i-a fost mereu aproape și l-a susținut, pare să nu mai creadă în tehnician. Acesta era ultimul aliat de nădejde al fostului internațional, dar pare să fi înțeles că e nevoie de un șoc la echipă pentru ca lucrurile să reintre pe făgașul normal.
"Este prima dată când CFR pierde 5 meciuri din ultimele 6 în istoria modernă a clubului. Întotdeauna antrenorii au avut o demnitate și au spus «da, asta este, nu reușesc, nu pot». Și au plecat. Întotdeauna au fost despărțiri foarte normale. Noi vrem performanță. Eu am dorit să normalizăm problemele avute și să continue Dan, eu nu doream o întrerupere bruscă. Am avut încredere în el că va putea remedia problemele avute. Acum trebuie să recunosc că Dan a fost un antrenor deosebit, foarte muncitor, competent. Ceva se întâmplă astăzi, el știe mai bine. Ar trebui să știe să managerieze problema. Avem jucători buni, dar dacă nu poate să rezolve, e o problemă și trebuie să se retragă demn", a declarat Gadola pentru Gazeta Sporturilor.
Conducerea CFR-ului pare că i-a găsit deja înlocuitor lui "Super Dan". Adrian Mutu a fost contactat încă de acum o lună, când tehnicianul și-a exprimat dorința de a pleca de la CFR. În cele din urmă, Petrescu a continuat la gruparea din Gruia, însă acum despărțirea e iminentă. Șefii campioanei au reluat discuțiile cu selecționerul de la tineret și, din câte se pare, sunt șanse importante să se ajungă la un numitor comun și Mutu să devină noul antrenor al clujenilor.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
25/09/2022 LA 05:35
Romanian Liga I
Nicolae Dică, nemulțumit de unul dintre fundașii FCSB-ului! "Are niște deprinderi și lucrăm la asta"
23/09/2022 LA 07:30