La finalul fiecăruia din ultimele trei partide ale campioanei, "Super-Dan" a avut un discurs similar. A criticat conducerea pentru ratarea unor transferuri și a dat senzația că vrea să plece. Al Nasr Riad e cea mai probabilă destinație pentru fostul mare internațional, care a recunoscut că sunt mai multe formații care îl curtează.
"Am o pauză de cinci zile și vreau să mă gândesc la ce e bine pentru toată lumea. Am muncit trei ani și jumătate aici. Ceva se întâmplă, trebuie să iau o decizie bună și pentru mine, și pentru club. Oferte pentru mine? Sunt foarte multe. Dar aș vrea să plec, dacă o să plec, cu capul sus, să ne dăm mâna. Dar acum chiar am nevoie de o pauză, să mă relaxez", a zis "Bursucul", la flash-interviul de după FC Argeș - CFR Cluj 0-2.

Oficialii CFR Cluj i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Dan Petrescu

Fotbal
Dan Petrescu, explicații pentru eșecul din Cupa României: "Cei care fac tragerea să se gândească"
23/09/2021 LA 20:54
Edi Iordănescu este una dintre variantele luate serios în calcul de oficialii ardeleni pentru a-i lua locul lui Petrescu pe banca CFR-ului, iar Narcis Răducan spune că această opțiune este posibilă. Narcis Răducan nu este convins că Dan Petrescu va pleca acum de la CFR Cluj, dar recunoaște că Edi Iordănescu vrea să antreneze o echipă de top.
"Am înțeles că Edi nu mai merge la Astra. Posibil, da (n.r întrebat despre revenirea lui Edi Iordănescu la CFR), însă sunt mulți de <<dacă>>. Eu nu sunt convins că Dan Petrescu va pleca, dar nu știu cu siguranță. Următoarea echipă a lui Edi trebuie să fie una cu obiectiv important, asta e și dorința lui. E momentul în cariera lui să aibă o asemenea provocare. Că o să fie Cluj, Craiova sau altcineva, nu știu încă. Merită genul ăsta de echipă", a spus Narcis Răducan pentru Digi Sport.
Pentru Edi Iordănescu, acesta ar fi al doilea lui mandat la CFR Cluj. În 2018, el a fost îndepărtat de la cârma CFR-ului, după doar 3 meciuri. În urmă cu doi ani, Iordănescu jr. a debutat cu un succes pe banca formaţiei din Gruia: 1-0 în Supercupă, cu Craiova. A urmat un egal, cu FC Botoşani (1-1), în Liga 1 şi un eşec, cu Malmo (0-1), în preliminariile UEFA Champions League. Eşecul i-a fost fatal antrenorului, care s-a despărţit de CFR Cluj după doar 3 meciuri.
Fotbal
Cea mai proastă veste pentru Alibec! Dan Petrescu a făcut anunțul
31/01/2021 LA 05:48
Fotbal
Dan Petrescu, prezentat oficial la Kayserispor! "Bursucul" exclude retrogradarea: "Îmi place riscul"
11/01/2021 LA 16:24