Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dănciulescu, aproape de revenirea la Dinamo, la dorința lui Uhrin! PCH, atac la adresa gloriilor

Nicu Savin

Actualizat 20/04/2021 la 15:56 GMT+3

Ionel Dănciulescu reprezintă prima dorinţă a noului antrenor de la Dinamo, Dusan Uhrin. Dacă pe plan sportiv, lucrurile merg foarte rău pentru formaţia din Ştefan cel Mare, pe plan administrativ, Dănciulescu ar putea reveni la Dinamo din vară. În prezent, fostul director sportiv al lui Dinamo activează în cadrul Academiei CS Dinamo, fiind manager general.

Ionel Dănciulescu

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Romeo Ene
Potrivit ProSport, antrenorul ceh l-a contactat pe Dănciulescu încă din prima zi în care a revenit la Dinamo, iar acesta nu a spus nu unei reveniri. Alături de Dănciulescu la CS Dinamo sunt nume precum Marius Niculae şi Dănuţ Lupu.
Dănciulescu nu a spus nu unei reveniri: "Mă onorează propunerea ta și știi că eu nu pot niciodată să refuz Dinamo. Sunt implicat în proiectul Academiei în acest moment, dar din vară dacă vei fi în continuare la echipă, putem discuta din nou și să vedem cum rezolvăm lucrurile astfel încât să fie bine pentru acest club".
Totuşi, conform ProSport, Dănciulescu nu ar dori să revină în orice condiţii şi acesta ar vrea ca alături de el să se întoarcă inclusiv Bogdan Bălănescu, fostul conducător al ‘’câinilor’’, în prezent la Voluntari: "Oricum, dacă va fi să mă întorc, vreau să revină și Bogdan Bălănescu. Neapărat! Este cel mai bun pe ceea ce ține de organizarea unui club și Dinamo are nevoie de el. Trebuie să revină și el acasă".
Reacţia Peluzei Cătălin Hîldan nu a întârziat să apară, suporterii având un mesaj de susţinere pentru cel care şi-a donat toate trofeele pentru a salva clubul din pragul falimentului:
"DANCIU ÎNAPOI LA DINAMO!
Aceasta este dorința lui Dușan Uhrin, antrenorul lui Dinamo. Ar fi o reparație morală față de nedreptatea făcută de Șerdean & Cortazero.
Să nu uităm că prima măsură a săpașilor a fost îndepărtarea lui Danciu din club, la scurt timp după ce acesta își pusese la bătaie toate trofeele adunate într-o carieră incredibilă de fotbalist, pentru a ajuta Dinamo să obțină licențierea.
Dușan Uhrin dă dovadă că vede lucrurile mult mai bine decât mulți oameni de-ai noștri, care au trecut pe la Dinamo și n-au înțeles ce înseamnă Ionel Dănciulescu pentru club, pentru ProgramDDB și pentru suporteri.
Nu vom uita niciodată, că deși clubul era dator față de Dănciulescu, pentru mai multe salarii din perioada Negoiță, acesta a fost singurul care nu și-a cerut drepturile și nu ne-a amenințat cu comisiile, pentru a nu îngreuna și mai mult situația în care ne aflam."
Peluza Cătălin Hîldan, atac la adresa gloriilor clubului: "Nu vă vom uita"
Suporterii dinamovişti nu au ezitat să atace acele glorii care nu au ajutat clubul în ultimii anişi care au criticat cu fiecare ocazie echipa, deşi aceasta trecea prin momente foarte dificile. Ultraşii nu au dat nume, astfel rămâne de văzut cu cine au aceştia un conflict:
"Cât despre așa zisele foste glorii, care în ultimii ani, în loc să pună umărul, nu au scăpat nicio ocazie să atace Dinamo, le transmitem următorul gând:
Rugați-vă ca Dinamo să nu retrogradeze și să nu ajungă în faliment, pentru că nu vă vom uita pe niciunul dintre voi și nu veți scăpa niciodată de furia noastră!
Atunci când ne-a fost cel mai greu, în loc să ajutați, măcar cu o vorbă, ați preferat să aruncați cu pietre într-un Dinamo căzut la pământ.
Atunci când ne dădeam peste cap să strângem fiecare leu pentru a salva Dinamo, unii dintre voi erau la coadă la ușa clubului PENTRU A CERE BANI, chiar dacă știați că banii ceruți sunt ultimii din conturile clubului."
Dinamo – UTA Arad se va disputa astăzi, de la ora 21:30, în a doua etapă din play-out-ul Ligii 1, iar Uhrin caută prima victorie de la revenirea la Dinamo.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo