Dănciulescu este pe cale să se întoarcă în "Ștefan cel Mare", acolo unde a cunoscut satisfacții uriașe în timpul carierei.
Fostul atacant a îndeplinit până în luna august a acestui an rolul de director sportiv la Dinamo. Dănciulescu s-a despărțit de "câini" odată cu instalarea noii conduceri spaniole, în frunte cu Pablo Cortacero.
În locul fostului internațional român a fost numit pe Rufo Collado, a cărui relație cu jucătorii s-a răcit complet în urma problemelor financiare de la club.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Dănciulescu revine la Dinamo, după 4 luni!

Acum, Dănciulescu este pregătit să se implice din nou la Dinamo, însă de această dată la academia de juniori din cadrul Clubului Sportiv al "alb-roșiilor":
"Mai sunt mici detalii de pus la punct, dacă nu intervine nimic probabil marți va fi o conferință de presă, cu președintele clubului și domnul Vela, iar pe 15 ianuarie vom da drumul proiectului.
E o Academie, de la U6 la U12, până acolo. Va fi semnat un protocol cu FC Dinamo, cu DDB, cu suporterii, vom colabora foarte bine", a declarat Ionel Dănciulescu, pentru Digisport.

Dănciulescu a vorbit despre momentul în care a fost dat afară de la Dinamo

Dănciulescu a vorbit apoi despre momentul în care a fost dat afară de la Dinamo, în luna august. Fostul atacant a dezvăluit că decizia n-a fost luată de investitorii spanioli:
"Au fost alte persoane care m-au dat afară, nu Cortacero sau Couto. Persoane de naționalitate română, dar tot răul spre bine. Domnul Șerdean m-a anunțat că sunt dat afară și tot el a promis că mă aduce înapoi. Domnul Șerdean ar putea spune cine m-a dat afară", a mai spus Dănciulescu.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11