Articol scris de Răzvan Circeag
După ce a reușit îndeplinirea obiectivelor și a promovat succesiv din Liga a 4-a până în Liga a 2-a, Oprița a primit o nouă propunere de prelungire a contractului pentru încă două sezoane, pe care a acceptat-o într-un final, chiar dacă nu a fost pe deplin mulțumit.
"Am lăsat și eu de la mine, am înțeles și poziția clubului, ne-am întâlnit undeva la mijloc. Trebuie să fim atenți, drept de retrogradare au toate echipele. Sper să jucăm pe noul stadion și, din câte știu, se va juca acolo. Steaua București nu e Juventus Colentina sau altă echipă fără suporteri. La fiecare meci, Steaua trebuie să fie vioara întâi", a declarat fostul atacant în urmă cu câteva zile la Digi Sport.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
ACUM 14 ORE
Comunicatul oficial al "militarilor" a venit în această dimineață: "Conducerea Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”, împreună cu Daniel OPRIȚA, a decis prelungirea mandatului cu încă doi ani în funcția de antrenor principal al echipei de fotbal. Din staff-ul tehnic mai fac parte Fane NOFITOVICI – antrenor secund și Sorin BOBARIU – antrenor cu portarii".
36 de partide a adunat Oprița pe banca tehnică a formației din Ghencea, cu 33 de victorii și 3 remize, golaveraj 204 – 13.

CSA Steaua nu are drept de promovare în Liga 1

Cu toate că "militarii" au decis să-l păstreze pe Oprița, iar în comunicatul oficial al clubului se menționează faptul că "obiectivul noii conduceri manageriale este constituirea unui lot valoros, care să performeze la cel mai înalt nivel", viitorul echipei este unul incert, deoarece în acest moment nu are drept de promovare în Liga 1.
Concret, CSA Steaua nu a demarat nicio procedură de a schimba forma de organizare și de a trece din drept public în drept privat, pentru a respecta regulamentul FRF și Legea Sportului, astfel că nu va putea să fie primită în Liga 1 în cazul în care va termina pe unul dintre primele două locuri ale ligii secunde în campionatul următor.
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32