Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Daniel Pancu a fost dat afară de la Poli Iași! Cine este principalul favorit pentru a-l înlocui

Vlad Dumitrescu

Actualizat 28/01/2021 la 14:05 GMT+2

Daniel Pancu nu mai este antrenorul lui Poli Iași începând de astăzi.

Daniel Pancu

Credit imagine: Eurosport

UPDATE: Conform informațiilor Eurosport, Ionuț Badea este principalul favorit pentru a-l înlocui pe Daniel Pancu pe banca celor de la Poli Iași. Deși s-a scris recent că Flavius Stoican ar urma să preia banca moldovenilor, acesta ar fi refuzat oferta primarului Mihai Chirică. Alt nume luat în considerare de conducerea ieșenilor este Vasile Miriuță.
Daniel Pancu a fost demis de la Poli Iași iar primarul Mihai Chirică a oferit explicații privind această decizie.
”Răbdarea ajunsese la sfârșit. Am văzut și reacția suporterilor. Am așteptat meciul cu UTA, președintele Ciprian Paraschiv m-a asigurat că va fi bine. Dar n-a fost. Aceeași rețetă, același final. Din nou n-am putut gestiona finalul de meci. Din punctul meu de vedere, miercuri a fost meciul de final de mandat al lui Pancu la Poli”, a declarat Chirică pentru Gazeta Sporturilor.
”Nu mai puteam merge așa. Acest duș rece, această schimbare pe bancă, sper să prindă bine la echipă. Se apropie play-out-ul și clasamentul fiind strâns, acolo, la coadă, ne avantajează când se vor împărți punctele”, a adăugat el.
Eu n-am pe nimeni în vedere. Ăsta e mesajul meu și e treaba președintelui Paraschiv să facă ce e de făcut. Eu vorbesc din starea de fapt în care ne aflăm. Îmi pare rău pentru Pancu, dar lucrurile n-au funcționat. Ceva nu s-a combinat într-o reacție firească și toată greutatea a picat pe umerii antrenorului
Poli Iași se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 15 puncte după 19 meciuri jucate, având și cea mai slabă defensivă din campionat. Moldovenii au primit 38 de goluri în cele 18 partide decise pe teren.

Reacția lui Daniel Pancu

„Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului «Emil Alexandrescu». Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!", a declarat Pancu pentru site-ul oficial al clubului.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo