UPDATE: Conform informațiilor Eurosport, Ionuț Badea este principalul favorit pentru a-l înlocui pe Daniel Pancu pe banca celor de la Poli Iași. Deși s-a scris recent că Flavius Stoican ar urma să preia banca moldovenilor, acesta ar fi refuzat oferta primarului Mihai Chirică. Alt nume luat în considerare de conducerea ieșenilor este Vasile Miriuță.
Daniel Pancu a fost demis de la Poli Iași iar primarul Mihai Chirică a oferit explicații privind această decizie.
”Răbdarea ajunsese la sfârșit. Am văzut și reacția suporterilor. Am așteptat meciul cu UTA, președintele Ciprian Paraschiv m-a asigurat că va fi bine. Dar n-a fost. Aceeași rețetă, același final. Din nou n-am putut gestiona finalul de meci. Din punctul meu de vedere, miercuri a fost meciul de final de mandat al lui Pancu la Poli”, a declarat Chirică pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46
”Nu mai puteam merge așa. Acest duș rece, această schimbare pe bancă, sper să prindă bine la echipă. Se apropie play-out-ul și clasamentul fiind strâns, acolo, la coadă, ne avantajează când se vor împărți punctele”, a adăugat el.
Eu n-am pe nimeni în vedere. Ăsta e mesajul meu și e treaba președintelui Paraschiv să facă ce e de făcut. Eu vorbesc din starea de fapt în care ne aflăm. Îmi pare rău pentru Pancu, dar lucrurile n-au funcționat. Ceva nu s-a combinat într-o reacție firească și toată greutatea a picat pe umerii antrenorului
Poli Iași se află pe ultimul loc în Liga 1, cu doar 15 puncte după 19 meciuri jucate, având și cea mai slabă defensivă din campionat. Moldovenii au primit 38 de goluri în cele 18 partide decise pe teren.

Reacția lui Daniel Pancu

„Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionului «Emil Alexandrescu». Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!", a declarat Pancu pentru site-ul oficial al clubului.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45