CSU Craiova are în continuare șanse la titlu în acest an, dar oltenii vor să devină și mai puternici în viitoarea stagiune. Pentru asta e nevoie de întăriri la echipă, iar oficialii grupării din Bănie au făcut deja primul pas în această privință.
Gsp.ro scrie că oltenii s-au înțeles cu Astra Giurgiu pentru transferul lui David Lazar. Portarul de 29 de ani mai avea contract cu gruparea de la malul Dunării până în vara lui 2022, astfel că giurgiuvenii au preferat să-l vândă acum, pentru a nu risca s-l piardă gratis peste un an, mai ales că echipa lui Neagoe se confruntă cu mari probleme financiare.
Conform sursei citate, Craiova a achitat deja suma de transfer, care este de 200.000 de €.
Romanian Liga I
CSU Craiova - Rapid 1-0 | Oltenii au obținut o victorie mare în primul deby din Liga 1 al anului
ACUM 2 ORE
DOAR 10 CLUBURI DIN LIGA 1 AU PRIMIT LICENȚA UEFA! ȘASE ECHIPE NICI MĂCAR NU AU CERUT-O

David Lazar va juca la Craiova din sezonul viitor

Mirko Pigliacelli a avut evoluții oscilante în acest sezon și conducătorii Craiovei au dorit insistent să transfere un concurent serios pentru italian. Lazar a fost dorit și în vara trecută la Craiova, dar Astra nu l-a lăsat atunci să plece.
Lazar a mai jucat în România la Voința Sibiu, Pandurii Târgu Jiu, FC Botoșani și a avut o scurtă aventură în străinătate, la Vejle BK (Danemarca), înainte de a ajunge la Astra, în 2017.
Evoluțiile constant bune din poarta giurgiuvenilor i-au adus lui Lazar primele selecții la naționala mare României, pentru care a debutat în amicalul cu Belarus din toamna anului trecut.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Focar de Covid-19 la Universitatea Craiova! Meciul cu Rapid, în pericol de a fi amânat
14/01/2022 LA 16:30