articol de Romeo Ene
Ţinând cont că următoarea tranşă din drepturile TV intră pe 15 iulie, fanii dinamovişti trebuie să acopere mai multe datorii până atunci, iar programul DDB a postat astăzi un comunicat pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan, prin care anunţă ce urmează pentru Dinamo, datoriile aferente, dar şi cele mai arzătoare probleme. Până în acest moment, Raul Albentosa şi Janusz Gol au anunţat că nu mai continuă în Ştefan cel Mare.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

DDB anunţă ce datorii trebuie plătite

După ce au reuşit să strângă 2 milioane de euro, suporterii trebuie să mai achite anumite salarii restante sau cheltuieli urgente pentru a putea continua activitatea clubului. DDB precizează în comunicat problemele cu care se confruntă suflarea alb-roşie:
’’JUCĂTORI. ANTRENOR. SALARII. DDB continuă lupta pentru Dinamo! Lotul lui Dinamo s-a reunit ieri, la Săftica, iar astăzi jucătorii au efectuat vizita medicală. Informații detaliate găsiți pe pagina oficială a clubului. DUȘAN UHRIN a făcut programul, dar vrea să aibă o discuție cu conducerea, pentru a afla care este planul pe termen lung. Această discuție ar fi trebuit să o aibă cu noul președinte executiv, însă toți cei ofertați au refuzat politicos să vină la Dinamo, în situația incertă și atât de dificilă în care se află clubul. Nimic nou pe frontul Ștefan cel Mare, nu condamnăm, nu judecăm, dimpotrivă, înțelegem reticențele profesioniștilor în a-și distruge imaginea și CV-urile, riscul era mult prea mare. DDB MERGE MAI DEPARTE ÎNSĂ, DDB INSITĂ, SPERĂM SĂ GĂSIM OMUL!
JUCĂTORII își cer salariile restante, altfel cei cărora le permite regulamentul își vor depune memorii. CĂUTĂM SOLUȚII! DDB a achitat salarii în funcție de suma avută la dispoziție la data respectivă. Evident că nu a fost posibil să achităm toate salariile și nici să îi aducem pe toți cu banii la zi.
În cazul în care un jucător, de perspectivă, titular incontestabil, internațional, vandabil și aflat sub contract pe termen lung cu Dinamo, trebuia să primească trei-patru salarii, pentru a nu exista riscul să devină jucător liber, atunci acest jucător, care se încadrează în cel puțin una dintre categorii, a primit banii.
Ne-am fi dorit ca toți jucătorii să își primească integral drepturile, însă acest lucru nu a fost posibil. Toți însă au încasat măcar prime, deci nimeni nu a jucat gratis la Dinamo.
A trebuit să achităm salarii în același timp în care era obligatoriu să asigurăm deplasări, să achităm taxe la stat, rate ANAF pentru a nu pierde Săftica, să oferim prime pentru a ne salva de la retrogradare și așa mai departe.
AM FACUT CE ȘI CÂT AM PUTUT, INCLUSIV ÎN ACEST SENS! La Dinamo sunt în continuare probleme majore, pe care ne zbatem să le rezolvăm, atât cât ne stă nouă în putință, ca acționar minoritar, ca suporteri și ca program.
- Salarii cer și ceilalți angajați ai clubului.
- Birourile trebuie mutate în alt sediu.
- Taxe la stat și rate pentru Săftica trebuie achitate în continuare.
- Dinamo trebuie să fie reprezentat mai departe în Instanțe.
- Ne luptăm să rezolvăm și problema transferurilor blocate.
- Căutăm soluții pentru a stabiliza clubul.
- Continuăm lupta cu spaniolii.
- Sunt multe, enorm de multe probleme la Dinamo!
IAR NOI, SUPORTERII, SUNTEM BAZA
Primim ajutor de la sponsorii clubului, am mai adus parteneri, sunt oameni, dinamoviști, care ne sprijină, le mulțumim tuturor, însă greul este pe DDB!
Dacă noi cedăm, dacă nu ne mai facem treaba, Dinamo moare.
Acesta este adevărul crunt!
ȘI NU VOM CEDA! DINAMO TREBUIE SĂ TRĂIASCĂ!
Ar fi o minune să reușim, dar minune a fost și că am ținut clubul în viață până acum. Dinamo s-a reunit în Liga 1, se va antrena la Săftica și apoi va pleca în cantonament (în Turcia) pentru noul sezon. Dinamo există prin suporterii săi!’’, se precizează în comunicatul DDB.
Dinamo va pleca într-un cantonament în Turcia, în perioada 21-28 iunie.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11