Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

DDB face rost și de licență pentru Dinamo! Ce plan au pregătit suporterii din "Ștefan cel Mare"

Irina Aldea

Publicat 20/02/2021 la 09:25 GMT+2

Fanii din DDB ai lui Dinamo sunt disperați să salveze clubul pe care-l susțin de la pieire, astfel că au pus la cale un nou plan pentru a face rost și de licență pentru echipa din "Ștefan cel Mare".

Dinamo fani

Credit imagine: Eurosport

Dinamo continuă să fie pe linia de plutire datorită fanilor, care încearcă tot mereu să găsească soluții pentru a salva clubul de la pieire. Fără a primi niciun sprijin din partea lui Pablo Cortacero, suporterii lui Dinamo sunt nevoiți să facă rost de aproximativ 1 milion de euro pentru a plăti datoriile scadente la 31 decembrie 2020. Acum, suporterii trebuie să facă rost și de licență pentru stagiunea următoare.
Termenul limită pentru plata datoriilor a fost actualizat pentru 31 martie, iar suporterii stau foarte prost la capitolul timp, mai ales că Pablo Cortacero și investitori spanioli, care au promis că vor face din Dinamo un club de talia celor din La Liga, nu au mai contribuit cu niciun ban încă din luna august, iar acum sunt dați dispăruți.

DDB încearcă să facă rost de licentă pentru Dinamo

Fanii din programul DDB au pus la cale un nou plan pentru a salva echipa lor favorită, astfel că suporterii care vor contribui cu 490 de lei pentru licența lui Dinamo vor avea numele pe tricoul de joc în sezonul viitor. Mai mult, suporterii vor putea chiar să își comande tricoul și cu această ocazie vor contribui la strângerea banilor pentru obținerea licenței pentru stagiunea următoare. Fanii din programul DDB au anunțat că nu se vor opri aici și vor continua cu strângerea de fonduri.
"LANSĂM OFICIAL CAMPANIA PENTRU LICENȚĂ
Primul pas: NUMELE TĂU PE TRICOU ȘI ÎN ISTORIA LUI DINAMO!
Facem un apel către toți membrii DDB, către toate grupurile DDB din țară și din Diaspora! În postarea aceasta vă vom vorbi despre SOLUȚIA PRIN CARE PUTEM STRÂNGE BANII DE LICENȚĂ. Una dintre ele, mai exact! Dacă nu vom reuși să luăm licența, toate eforturile de până acum se vor dovedi în zadar!
Începem să anunțăm modalitățile prin care ne putem face misiunea mai ușoară! Vor fi anunțuri în cascadă. Am explorat posibilități și le-am ales pe cele mai potrivite. Vom câștiga și bătălia pentru licență, câinilor!
ASTĂZI, PRIMUL PAS: NUMELE TĂU PE TRICOU ȘI DIRECT ÎN ISTORIA LUI DINAMO!
Anul trecut am făcut o promisiune legată de tricoul de joc cu numele suporterilor care au pus umărul la salvarea clubului. În relația dintre noi și Macron a intervenit acționarul majoritar spaniol, care a blocat această inițiativă.
Dar noi n-am renunțat nicio clipă la proiectul acesta și la angajamentul față de suporteri. Între timp s-a lucrat din greu pentru deblocarea proiectului și acum, când Dinamo are nevoie de bani mai mult ca oricând, suntem în măsură să-l lansăm.
Față de ideea inițială, care îi viza doar pe primii 5300 de membri DDB, proiectul va suferi o modificare, care sperăm să fie primită cu entuziasm. ORICARE DINTRE CEI 14.000 de socios și oricare dintre cei care se vor înscrie în perioada următoare, vor putea să aibă numele înscris pe tricou.
Este vorba de un tricou original de joc, care va face parte din echipamentul oficial al echipei pentru ediția 2021 – 2022. Scopul principal este să adunăm banii necesari pentru licență. Tot ce vom face prin acest proiect va fi subordonat acestui scop.
Începând cu alegerea numelor, stabilirea costului și timpul limită pentru comenzi. Vor fi înscrise pe tricou numele celor care vor face o donație de 490 lei prin platforma DDB. Vom evita astfel înscrierea numelor celor care nu doresc să-și comande tricoul. În același timp vom ști câte tricouri va trebui să comandăm.
De asemenea, cei care vor intra în www.programddb.ro în următoarea perioadă vor putea comanda și tricoul inscripționat. Tricoul acesta trebuie să vă facă să vă simțiți mândri. Dar ATENȚIE, motivul pentru care FIECARE DINTRE NOI trebuie să-și comande acest tricou, nu trebuie să fie MÂNDRIA, ci spiritul de SACRIFICIU PENTRU A SALVA DINAMO!
Într-o zi, noi cei care am văzut-o pe Dinamo CAMPIOANĂ în urmă cu 14 ani, le vom arăta fiilor și nepoților noștri acest tricou și le vom povesti cum am salvat Dinamo, pentru ca și ei să poată vedea Dinamo strălucind", se arată în comunicatul DDB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo