Cristi Bălgrădean a debutat și în Liga 1 în poarta CFR-ului, după ce în urmă cu 4 zile a fost trimis titular de Dan Petrescu în meciul din Malta, cu FC Floriana.
Fostul portar al FCSB-ului a încasat și primul său gol la campioana României, în minutul 48, când Cebotaru a transformat o lovitură de la 11 metri.

Cristi Bălgrădean nu regretă că a plecat de la FCSB: "99% dintre fotbaliști ar fi făcut la fel"

Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
ACUM 2 ORE
La finalul meciului de la Clinceni, Bălgrădean a vorbit pe seama despărțirii de FCSB, anunțată în urmă cu 6 luni, dar materializată abia în această vară. Portarul CFR-ului a declarat că FCSB nu i-a prelungit contractul, aducând în discuție și partea financiară care l-a convins să semneze cu rivala "roș-albaștrilor":
"A fost o perioadă grea, au lipsit jocurile, doar antrenamente, am trecut cu bine, sper să continui la cel mai bun nivel. Nu aș mai vrea să vorbesc despre acea perioadă. Pentru mine nu e nicio problemă, doar că am semnat cu rivala, atâta tot.
Normal că vorbesc cu foarte mulți foști colegi, nu s-a pus vreodată problema să nu mai vorbesc. Cred că 99% dintre fotbaliști făceau la fel ca mine. Nu aș vrea să divulg de ce am făcut-o. Mai importantă a fost și partea financiară, bineînțeles, dar FCSB, în primul rând, nu mi-a propus prelungirea contractului.", a spus Cristi Bălgrădean, la finalul meciului cu Academica Clinceni.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
IERI LA 09:47
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48