Cristi Bălgrădean a debutat și în Liga 1 în poarta CFR-ului, după ce în urmă cu 4 zile a fost trimis titular de Dan Petrescu în meciul din Malta, cu FC Floriana.
Fostul portar al FCSB-ului a încasat și primul său gol la campioana României, în minutul 48, când Cebotaru a transformat o lovitură de la 11 metri.

Cristi Bălgrădean nu regretă că a plecat de la FCSB: "99% dintre fotbaliști ar fi făcut la fel"

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
La finalul meciului de la Clinceni, Bălgrădean a vorbit pe seama despărțirii de FCSB, anunțată în urmă cu 6 luni, dar materializată abia în această vară. Portarul CFR-ului a declarat că FCSB nu i-a prelungit contractul, aducând în discuție și partea financiară care l-a convins să semneze cu rivala "roș-albaștrilor":
"A fost o perioadă grea, au lipsit jocurile, doar antrenamente, am trecut cu bine, sper să continui la cel mai bun nivel. Nu aș mai vrea să vorbesc despre acea perioadă. Pentru mine nu e nicio problemă, doar că am semnat cu rivala, atâta tot.
Normal că vorbesc cu foarte mulți foști colegi, nu s-a pus vreodată problema să nu mai vorbesc. Cred că 99% dintre fotbaliști făceau la fel ca mine. Nu aș vrea să divulg de ce am făcut-o. Mai importantă a fost și partea financiară, bineînțeles, dar FCSB, în primul rând, nu mi-a propus prelungirea contractului.", a spus Cristi Bălgrădean, la finalul meciului cu Academica Clinceni.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20