FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al UEFA Europa League, după un meci de infarct în Serbia, cu Backa Topola, scor 7-6 (5-4 după loviturile de la 11 metri). Trupa condusă de pe margine de Mihai Pintilii s-a putut baza pe doar 14 jucători, la limită pentru a putea disputa meciul din Serbia, astfel că în primul 11 și-au făcut apariția jucători precum Ducan, Pantea, Simion sau Perianu.
Decimată de coronavirus și cu probleme uriașe de lot, FCSB caută sprijin de la LPF. Mai exact, roș-albaștrii ar dori ca partida cu Argeș să se amâne. Meciul din etapa a patra este programat duminică, de la ora 21:30: "A fost o noapte grea înainte de meci. N-am dormit, iar mulți dintre jucători s-au trezit de 5-6 ori. Nu e ușor să știi că ai COVID, să stai cu frica în sân. Bine că s-a terminat cu bine și ne întoarcem cu calificarea. Pentru meciul de campionat, cu FC Argeș, nici nu știu câți ne mai întoarcem acasă. Nu știu câți vom fi sănătoși. Conducerea se va ocupa, să vedem dacă putem amâna meciul cu Argeșul. Cred că e posibil. Rămâne de văzut, se va ocupa conducerea", a declarat Mihai Pintilii, după meciul cu Backa Topola.

FCSB caută să încropească un prim 11 pentru meciul cu Argeș

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
În plus, FCSB speră să obțină amânarea și în vederea partidei pe care o va disputa cu Slovan Liberec, programată la doar câteva zile distanță. Potrivit Gazetei Sporturilor, FCSB nu a înaintat până acum o solicitare oficială către LPF, lucru confirmat de Justin Ștefan, secretarul general al LPF. În orice caz, lotul pregătit de Mihai Pintilii în cazul în care meciul cu Argeș va avea totuși loc este de-a dreptul de nerecunoscut.
Cum ar putea arăta FCSB cu FC Argeș:
  • PRIMUL "11": 34. R. Udrea - 28. Pantea, 4. M. Botezatu, 77. Trif, 35. Tand - 98. Timiș, 10. Oct. Popescu, 8. Ardelean, 30. Horșia - 9. Istrate, 24. R. Ion
  • REZERVE: 99. C. Andrei, 5. P. Coza, 7. Halep, 13. Arnold, 20. Bolenyi, 21. Buziuc, 24. Mitrache, 92. A. Tănasă
  • ABSENȚI: A. Vlad, Sg. Buș, Pandele, Ov. Popescu, Vână, Fl. Tănase, I. Cristea, Olaru, Miron (COVID-19), Fl. Coman, Nedelcu, L. Filip, Oaidă (accidentați)
  • ANTRENOR: Mihai Pintilii
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10