Hermannstadt nu a primit licența pentru următorul sezon al Ligii 1, dar clubul a contestat, luni, decizia Comisiei de licențiere, potrivit DigiSport. Sibienii puteau face apel până la data de 24 iunie. Dacă nu vor reuși să întoarcă decizia Comisiei de Licențiere a LPF, sibienii vor retrograda în Liga a 2-a. Bruno a evoluat la trupa din Sibiu în perioada iulie 2018 - ianuarie 2019.
Hermannstadt a depus luni un memoriu care va fi judecat în cel mai scurt timp de Comisia de Apel: "Astăzi am trimis contestația pe mail, urmează să ne prezentăm la București pentru apel. Noi avem decizia FIFA în cazul Bruno, unde am câștigat. El trebuie să ne dea nouă mai mulți bani", a spus Claudiu Rotar, membru în Consiliul Director de la Hermannstadt, pentru DigiSport.

Hermannstadt nu a primit licența pentru Liga 1

Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58
Potrivit lui Claudiu Rotaru, finanțatorul lui Hermannstadt, sibienii ar fi câștigat procesul inițiat de FIFA, în urmă cu un an: "Bruno a plecat în 2019 de la echipă, mai bine zis, a fugit, și a denunțat contractul la FIFA. Noi am mers și ne-am apărat, am câștigat procesul și am încercat să-l contactăm pe jucător atunci. Pe mail, la telefon, fără succes. Apoi, am aflat că e undeva la o echipă din Liga a 3-a din Brazilia, dar și acolo a stat numai două săptămâni, după care a dispărut. Nimeni nu mai știe absolut nimic despre el. De fapt, el trebuie să ne plătească nouă despăgubiri. Pe noi, Comisia de Licențiere de la LPF ne-a notificat aseară și am rămas surprinși pentru că în ultimul timp am avut o corespondență OK cu dânșii, în care nu ne-au spus că ar fi probleme, dar avem încredere în Comisie, iar luni mergem cu documentele și vom lămuri întreaga situație. Nu avem niciun fel de emoție", a spus Rotaru, pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41