Pablo Cortacero, patronul lui Dinamo, a fost dat dispărut de jucătorii, suporterii și oamenii din staff-ul tehnic din "Ștefan cel Mare". Investitorul s-a întors în Spania, lăsând o ceață densă deasupra clubului.
Cortacero a tot promis în ultima perioadă că va trimite bani pentru a plăti salariile, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici până la ora actuală. Fără vreun ban încasat în ultimele 2 luni, jucătorii lui Contra au luat o decizie radicală, cu numai o zi înaintea meciului restant cu Astra Giurgiu (mâine, ora 21:00), din etapa a 9-a din Liga 1.
Potrivit Radio Dinamo, jucătorii și staff-ul tehnic al "câinilor" au amânat antrenamentul de la Săftica din această dimineață pentru ora 17:00, în semn de protest pentru situația incertă de la club.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46

Jucătorii lui Dinamo ar putea băga clubul în faliment

Chiar dacă pare greu de crezut, situația din "Ștefan cel Mare" poate deveni și mai sumbră de atât. Începând de pe 16 noiembrie, jucătorii străini de la Dinamo vor putea face apel la FIFA pentru a le fi plătite salariile restante. În acest caz, clubul patronat de Cortacero ar urma să sufere o adevărată lovitură financiară, care ar putea duce chiar la faliment.
Dacă fotbaliștii vor decide să meargă la FIFA, atunci ivestitorii spanioli vor fi obligați să acopere datoriile într-o perioadă de maximum două săptămâni. Altfel, clubul din "Ștefan cel Mare" va intra în procese cu FRF sau FIFA, pe care, cel mai probabil, le va pierde, ținând cont că ambele instituții sprijină mai mult fotbaliștii.
Prin urmare, Cortacero va fi nevoit să trimită în conturile lui Dinamo aproximativ 1 milion de euro (500.000 de euro/lună restantă) pentru a evita o tragedie.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45