Pablo Cortacero, patronul lui Dinamo, a fost dat dispărut de jucătorii, suporterii și oamenii din staff-ul tehnic din "Ștefan cel Mare". Investitorul s-a întors în Spania, lăsând o ceață densă deasupra clubului.
Cortacero a tot promis în ultima perioadă că va trimite bani pentru a plăti salariile, însă acest lucru nu s-a întâmplat nici până la ora actuală. Fără vreun ban încasat în ultimele 2 luni, jucătorii lui Contra au luat o decizie radicală, cu numai o zi înaintea meciului restant cu Astra Giurgiu (mâine, ora 21:00), din etapa a 9-a din Liga 1.
Potrivit Radio Dinamo, jucătorii și staff-ul tehnic al "câinilor" au amânat antrenamentul de la Săftica din această dimineață pentru ora 17:00, în semn de protest pentru situația incertă de la club.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Jucătorii lui Dinamo ar putea băga clubul în faliment

Chiar dacă pare greu de crezut, situația din "Ștefan cel Mare" poate deveni și mai sumbră de atât. Începând de pe 16 noiembrie, jucătorii străini de la Dinamo vor putea face apel la FIFA pentru a le fi plătite salariile restante. În acest caz, clubul patronat de Cortacero ar urma să sufere o adevărată lovitură financiară, care ar putea duce chiar la faliment.
Dacă fotbaliștii vor decide să meargă la FIFA, atunci ivestitorii spanioli vor fi obligați să acopere datoriile într-o perioadă de maximum două săptămâni. Altfel, clubul din "Ștefan cel Mare" va intra în procese cu FRF sau FIFA, pe care, cel mai probabil, le va pierde, ținând cont că ambele instituții sprijină mai mult fotbaliștii.
Prin urmare, Cortacero va fi nevoit să trimită în conturile lui Dinamo aproximativ 1 milion de euro (500.000 de euro/lună restantă) pentru a evita o tragedie.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11