Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Decizie radicală la Dinamo! Jucătorii nu mai vor să intre în cantonament

Vlad Dumitrescu

Actualizat 19/11/2020 la 06:40 GMT+2

Situația devine din ce în ce mai dificilă la Dinamo iar jucătorii sunt tot mai nemulțumiți de faptul că nu sunt plătiți.

Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Antrenorul Cosmin Contra este hotărât să plece de la Dinamo, chiar și să renunțe la clauza de 300.000 de euro, ca să primească cele trei salarii restante în valoare de 90.000 de euro. De cealaltă parte, jucătorii devin din ce în ce mai nervoși pentru că nu-și primesc salariile și vor ca agenții lor să depună actele la FIFA pentru a deveni liberi de contract.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii și staff-ul tehnic de la Dinamo au hotărât să nu mai intre în cantonament înainte de meciul cu FC Voluntari, care va avea loc vineri seară.

Decizia radicală a jucătorilor lui Dinamo

Astfel, fotbaliștii vor participa la antrenamentul de joi sub comanda lui Contra dar vor merge la casele lor fara ca măcar să ia micul dejun împreună. Majoritatea locuințelor sunt închiriate din banii personali ai jucătorilor, ceea ce a adus încă o nemulțumire, în special la cei străini, având chirii de peste 500 de euro pe lună.
Echipa se va reuni vineri la prânz la Săftica unde jucătorii vor lua masa împreună pentru ca apoi să plece spre stadion după câteva ore de odihnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo