Antrenorul Cosmin Contra este hotărât să plece de la Dinamo, chiar și să renunțe la clauza de 300.000 de euro, ca să primească cele trei salarii restante în valoare de 90.000 de euro. De cealaltă parte, jucătorii devin din ce în ce mai nervoși pentru că nu-și primesc salariile și vor ca agenții lor să depună actele la FIFA pentru a deveni liberi de contract.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii și staff-ul tehnic de la Dinamo au hotărât să nu mai intre în cantonament înainte de meciul cu FC Voluntari, care va avea loc vineri seară.

Decizia radicală a jucătorilor lui Dinamo

Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46
Astfel, fotbaliștii vor participa la antrenamentul de joi sub comanda lui Contra dar vor merge la casele lor fara ca măcar să ia micul dejun împreună. Majoritatea locuințelor sunt închiriate din banii personali ai jucătorilor, ceea ce a adus încă o nemulțumire, în special la cei străini, având chirii de peste 500 de euro pe lună.
Echipa se va reuni vineri la prânz la Săftica unde jucătorii vor lua masa împreună pentru ca apoi să plece spre stadion după câteva ore de odihnă.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45