Cei de la CFR Cluj au criticat vehement deciziile de arbitraj din partida cu Gaz Metan. Ardelenii consideră că golul înscris de Costache în minutul 68 nu trebuia anulat pe motiv de offside.
În plus, campioana a mai cerut două lovituri de la 11 metri, neacordate de arbitrul George Găman.
După meci, Marius Bilașco a anunțat că CFR Cluj nu se va prezenta la următorul meci din campionat, cu FC Argeș:
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
"Nu ne vom prezenta la următorul meci, este un semn de protest, suntem dezavantajați de arbitri meci de meci, e inacceptabil. Asta se întâmplă din playoff-ul anului trecut, noi nu putem juca în asemenea condiții!
Ți se scoate mingea din poartă, nu poți lua o astfel de decizie! Nu ai voie să anulezi un gol perfect valabil, nu există, e tragic ce se întâmplă, puteam reintra în joc. Am avut cel puțin 3 penalty-uri clare.
Deci nu ne prezentăm la meciul cu FC Argeș, este un mesaj care vine direct de la patron, e decizia lui, e echipa lui.", a spus Marius Bilașco, directorul sportiv al CFR-ului, pentru Digisport.

Dan Petrescu a anunțat că pleacă de la CFR Cluj după meciul cu AS Roma

Dan Petrescu a spus că deciziile eronate de arbitraj l-au adus într-un punct în care demisia de la CFR Cluj pare singura soluție posibilă.
"Nici eu nu mai vreau să stau a echipă, că sigur nu avem nicio șansă. După meciul cu Roma, vine pauza și vreau să plec și eu. M-am săturat! Mă duc, gata! Îmi iau la revedere de la toată lumea.
Vreau să-mi iau și eu o pauză, că nu mai pot. Să vină altcineva să facă față la tot, nu numai la arbitraj, că nu numai asta e problema. Să vină altcineva și să mă lase pe mine să mă mai odihnesc.
Oricum, nu trebuie să dăm noi vina pe arbitri, că am ratat și noi ca proștii. Cu arbitrii eu știu că nu avem nicio șansă anul ăsta, așa că nu mai are rost să mai mergem pe la meciuri", a anunțat Dan Petrescu, pentru Digisport.

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20