Iulian Cristea a deschis scorul în minutul 23, cu unul dintre cele mai amuzante goluri din actuala stagiune din Liga 1.
Moruțan a centrat în careu, goalkeeper-ul Aioani n-a reușit să respingă, iar Iulian Cristea s-a trezit cu mingea la 3 metri de linia porții. Apărătorul "roș-albaștrilor" a fost complet surprins de ieșirea hazardată a lui Aioani și a luftat cu piciorul stâng, dar a avut noroc și mingea s-a lovit de piciorul său drept, intrând apoi în poartă.
La finalul meciului, Iulian Cristea a oferit declarația serii, când a fost întrebat despre piciorul cu care a lovit mingea la gol:
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
IERI LA 09:58
"Sincer, nici eu nu știu cu ce am lovit-o! Am văzut târziu că a trecut pe lângă portar. Nici nu știu, cred că am lovit-o cu latul.", a spus, extrem de amuzat, Iulian Cristea, pentru Digisport.
Grație reușitei din această seară, Iulian Cristea a ajuns la 3 goluri marcate în sezonul curent.

FCSB a câștigat meciul cu Chindia și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Craiova

Chindia a avut prima mare ocazie a meciului disputat la Giurgiu, pe stadionul Astrei. Dulca a trimis un șut puternic către poarta lui Andrei Vlad, dar portarul FCSB-ului a intervenit fără probleme.
Apoi, trupa lui Toni Petrea a început să pună presiune din ce în ce mai mare la poarta Chindiei, iar Iulian Cristea a deblocat tabela în minutul 23. Fundașul "roș-albaștrilor" a reluat în plasă din careul mic, după centrarea expediată de Moruțan.
Mingea a trecut pe lângă goalkeeper-ul Aioani, iar fundașul FCSB-ului a înscris cu ceva noroc, deși poziția era ideală.
Vînă și-a încercat și el norocul cu un șut de la distanță, dar n-a nimerit cadrul porții. Oaspeții și-au dublat avantajul după aproape o oră de joc, prin Florin Tănase. Căpitanul FCSB-ului a finalizat cu piciorul stâng, de la marginea careului, iar șutul pe jos l-a păcălit pe Aioani.
Tănase a ajuns la golul cu numărul 7 în acest sezon, egalându-l în topul golgheterilor pe colegul Dennis Man.
FCSB a fost foarte aproape să înscrie și golul 3 în minutul 64, dar pasa lui Cristea către Man a fost interceptată de Fomba, care și-a salvat echipa de la o fază iminentă de gol. Man și Buș au mai ratat două ocazii până la finalul partidei.
S-a încheiat 2-0 pentru FCSB, care a urcat pe locul 2 în Liga 1, la 3 puncte în spatele liderului Universitatea Craiova. Podiumul este completat de CFR Cluj, care are 3 puncte mai puțin decât FCSB, aflată la a 4-a victorie consecutivă.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
16/05/2022 LA 04:41