Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"Deja-vu" pentru Pancu! Reacția tehnicianului lui Poli Iași, după ce s-a stins nocturna în "Copou"

Cosmin Cioboata

Actualizat 01/11/2020 la 21:00 GMT+2

În această seară, la meciul dintre Poli Iași și Viitorul Constanța, a avut loc un moment unic în istoria fotbalului românesc.

Daniel Pancu, tehnicianul lui Poli Iași

Credit imagine: Eurosport

Nocturna stadionului din "Copou" s-a stins exact în momentul în care Poli Iași a reușit să înscrie golul de 2-1. Onea a șutat de la marginea careului, mingea a intrat în plasă, dar în același timp s-a stins și nocturna arenei.
Același lucru se întâmplase și înaintea duelului, motiv pentru care arbitrul central a fost nevoit să oprească meciul. Potrivit regulamentului, gazdele vor pierde meciul la "masa verde".
Daniel Pancu a oferit o primă reacție după meciul care va intra în istoria fotbalului românesc. Tehnicianul lui Poli Iași și-a amintit de partida dintre Rapid și PSG, din urmă cu 19 ani, când nocturna din Giulești s-a stins complet:
"Am pățit asta și în meciul dintre Rapid și PSG (n.r. - din Cupa UEFA, în 2001). E păcat de munca jucătorilor. Nu știu cine e vinovat, eu văzusem că stâlpul din stânga nu funcționează bine.
Nu știam însă că există o problemă, abia la încălzire am realizat acest lucru. Este păcat de munca jucătorilor și de jocul arătat în a doua repriză. Probabil jocul ar fi decurs în favoarea noastră. E frustrare mare, jucătorii aveau lacrimi în ochi, în vestiar.", a spus Daniel Pancu, pentru Digisport, după meciul inedit de la Iași.

Moment incredibil în Poli Iași - Viitorul! Nocturna stadionului s-a stins exact când moldovenii au înscris golul 2

Meciul de la Iași a început cu o întârziere de 50 de minute, din cauza defecțiunilor de la 2 stâlpi de iluminat. Organizatorii meciului au reușit în cele din urmă să pornească unul dintre cei doi stâlpi, iar partida a început fiind folosiți, per total, 3 stâlpi.
În minutul 54 însă, pe stadionul din Iași s-au stins și ceilalți 2 stâlpi de nocturnă care nu au avut probleme la începutul partidei, iar arbitrul a fost nevoit să fluiere finalul meciului.
Dobrosalevici reușise să deschidă scorul pentru Viitorul în minutul 20, iar la pauză s-a intrat cu 1-0 pentru trupa din Constanța. Poli Iași, condusă de Daniel Pancu, a reușit să egaleze în minutul 51, prin Zajmovic.
3 minute mai târziu, Onea reușise să aducă în avantaj formația moldoveană. Din păcate pentru Poli Iași, deznodământul avea să fie dezastruos.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo