Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Alibec, aproape de altă formație din Liga 1, după ce Dan Petrescu îl consideră "indezirabil"

Cristian Mihală

Publicat 04/01/2022 la 07:21 GMT+2

Denis Alibec are șanse minime să mai rămână la CFR Cluj, iar Gică Hagi vrea să profite de acest lucru și să îl împrumute el, cel puțin până în vară.

Denis Alibec (CFR Cluj)

Credit imagine: facebook

Considerat de mulți un fotbalist fără perspective, Alibec nu a reușit să confirme la CFR, iar atitudinea avută l-a făcut pe Dan Petrescu să îl considere "persona non grata". Clujenii vor să întrerupă împrumutul de la Kayserispor, anunță playsport.ro, iar Farul Constanța e gata să îi dea o mână de ajutor.
Odată întors în Turcia, Alibec ar avea șanse 0 să joace pentru Kayseri, club de care aparține, astfel că va fi aproape sigur împrumutat. Farul e dispusă să îi plătească o parte din salariu, Hagi fiind convins că poate să îi resusciteze cariera vârfului.
La Kayserispor, Alibec câștigă aproximativ 40.000 de euro/lună, iar, în perioada împrumutului la Cluj, ardelenii acopereau aproximativ 25.000 de euro/lună din salariu. Din câte se pare, Hagi e dispus să vină cu o ofertă similară, astfel că există toate premisele să se bată palma.
Alibec a mai jucat la Farul în perioada 2008-2009, înainte ca scouterii lui Inter să îl remarce și să îl transfere. Ulterior, nereușind să dea randament pe Meazza (era și foarte tânăr la vremea respectivă), oficialii nerazzurrilor l-au împrumutat la Farul, Hagi fiind extrem de impresionat de calitățile unui jucător cu un talent enorm, dar care a dat randament în prea puține momente.
CITEȘTE ȘI:

Alibec, exclus din lotul CFR-ului de Dan Petrescu

CFR Cluj a câștigat la finalul lui noiembrie, cu scorul de 2-0, duelul cu Academica Clinceni. Partida nu a fost lipsită de incidente: în minutul 70, Denis Alibec s-a ridicat de pe banca de rezerve și a plecat la vestiare, fără a-i cere voie lui Dan Petrescu.
Atacantul era supărat din cauza faptului că antrenorul nu avea de gând să-l trimită pe teren, chiar dacă la finalul meciului a spus că a plecat pentru a merge la toaletă.
În urma gestului făcut de Alibec, staff-ul tehnic a decis să ia măsuri, Petrescu hotărând să-l excludă din lot pe fotbalist. Antrenorul își exprimase deja în mai multe rânduri nemulțumirea față de prestațiile și atitudinea sportivului, astfel că acest ultim gest i-a pecetluit soarta. Ulterior, Denis și-a cerut scuze și a fost reprimit în lot, dar Dan Petrescu îl consideră un jucător fără speranță și nu îl mai vrea la Cluj.
În aceste condiții, este foarte probabil ca CFR să aleagă să renunțe la Alibec în următoarea perioadă, iar Hagi vrea să profite de acest lucru. O altă variantă pentru atacant rămâne Yeni Malatyaspor, Șumudică anunțând recent că are nevoie de 5-6 transferuri în perioada de mercato din iarnă pentru a se salva de la retrogradare.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo