Andone a declarat că este extrem de mulțumit de modul în care s-a pregătit Alibec în această pauză competițională și a recunoscut că dorința atacantului este să plece la finalul acestui sezon.
"Mi-aş dori ca Alibec să poată pleca, îşi doreşte acest lucru, s-a pregătit bine, chiar îşi doreşte să facă pasul într-un campionat mai puternic, unde să câştige mai bine şi financiar", a declarat Bogdan Andone, la Telekom Sport.
Denis Alibec este unul dintre cei mai importanți jucători ai Astrei și este cel mai bun marcator al echipei în acest sezon, cu 11 goluri. El a reușit și 10 assist-uri în 22 de meciuri, în toate competițiile. Contractul său cu Astra expiră în 2021. De el au fost interesate Legioa Varșovia și FC Damac, formație din Arabia Saudită.
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
ACUM O ORĂ
Denis Alibec este al treilea marcator din Liga 1, după Florinel Coman și Gabi Iancu. Evoluțiile jucătorului de 29 de ani i-au impresionat pe oficialii celor de la Legia, care nu se află la prima tentativă de a-l transfera pe Alibec. În iarnă s-a scris că Legia pregătea oferta pentru vară: o sumă de transfer de 3 milioane de euro și un salariu de 400.000 de euro pe sezon.
Revenit la Giurgiu în 2018, după o aventură de un an și jumătate la FCSB, Alibec se află la a doua perioadă în care joacă pentru Astra, după cea dintre 2014 și 2017. Per total, în tricoul formației lui Bogdan Andone, atacantul a reușit să înscrie 57 de goluri și să ofere 37 de pase decisive, în 132 de apariții. De-a lungul carierei, Alibec a mai jucat pentru FCSB, Farul Constanța, Inter, Mechelen, Viitorul și Bologna.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
17/09/2021 LA 13:48
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
16/09/2021 LA 14:54