După anunțul că va pleca de la Astra, Alibec a devenit subiect de glume în vestiarul giurgiuvenilor. Unul dintre oamenii care l-au tachinat pe atacant a fost chiar Bogdan Andone, tehnicianul Astrei.
Meciul cu FCSB va fi, cel mai probabil, ultimul jucat de Alibec în tricoul Astrei Giurgiu. Chiar și în aceste condiții, Andone a hotărât să-l folosească în primul "11":
"Mi-aș dori să fie ultimul meci al lui Alibec, unul cu reușite pentru că ne-am obișnuit să dea meci de meci gol FCSB-ului. Sper să plece, e și el agitat, își dorește cu disperare să plece, chiar îl întrebam când venea la antrenamente: 'Încă mai vii, mai ești aici?'
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
IERI LA 04:52
Aseară am vorbit cu el, discuțiile sunt avansate. Chiar și dimineață la micul dejun l-am văzut și i-am spus: Tot aici te găsesc? Credeam că ești deja în avion.", a spus Bogdan Andone, înaintea meciului cu FCSB.

Alibec s-a înțeles cu Samsunspor, din Turcia

Plecarea lui Alibec de la Astra Giurgiu reprezenta numai o chestiune de timp, după ultimele discuții apărute în jurul său. CFR Cluj, Samsunspor și Gaziantep, echipa pregătită de Marius Șumudică, erau cele 3 destinații posibile ale internaționalului român. În ciuda relației bune pe care a avut-o cu Șumudică la Astra, în perioada 2015-2017, Alibec n-a ales să meargă la Gaziantep.
Potrivit Gazetei Sporturilor, atacantul de 29 de ani va evolua la o altă echipă din Turcia: Samsunspor.
Samsunspor va achita clauza de reziliere a lui Alibec, în valoare de 800.000 de euro, urmând ca jucătorul român să plece în Turcia, cel mai probabil, după meciul cu FCSB, din această seară. Contractul lui Denis Alibec cu Astra mai era valabil până vara viitoare.

Gaziantep, echipa lui Șumudică, nu l-a vrut pe Alibec

Oficialii lui Gaziantep, formația antrenată de Șumudică, au considerat că suma de 800.000 de euro reprezintă un efort mult prea mare pentru un jucător care ar putea fi adus gratuit anul viitor.
Samsunspor, echipa care a încheiat pe primul loc în liga a 3-a din Turcia, a profitat de ezitarea făcută de Gaziantep și l-a contactat pe Alibec. Negocierile vor fi finalizate în scurt timp, urmând ca Alibec să aibă o discuție cu Dani Coman, președintele Astrei. Pe lista echipelor interesate s-a numărat și CFR Cluj, însă această variantă a fost exclusă din start de Alibec. Internaționalul român își dorește să joace în străinătate, după 6 sezoane petrecute în fotbalul românesc.
Cotat la 1,9 milioane de euro de transfermarkt.com, Denis Alibec a marcat 14 goluri și a oferit 11 pase decisive în sezonul precedent, în 26 de apariții pentru Astra. De-a lungul carierei, atacantul a mai evoluat la Farul Constanța, Inter, Mechelen, Viitorul Constanța, Bologna și FCSB.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10