Dinamo se regăsește într-o situație din ce în ce mai dificilă. Denis Ciobotariu este al doilea jucător care părăsește echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr., după transferal lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. Ciobotariu, crescut la academia clubului Dinamo, va pleca la Campioana României pentru aproximativ 500.000 de euro.
Astfel, Ciobotariu se desprte de Dinamo după primul meci amical din această iarnă, 0-1 cu Dynamo Dresda.Negoiță urmărește să-l transfere pe Mihai Butean în locului lui Ciobotariu. Cel mai probabil, fundașul central al CFR-ului va veni la Dinamo sub formă de împrumut.

Prunea nu a știut de transferul lui Ciobotariu

Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM 11 ORE
”Ciobi este foarte aproape (n.r. - de a pleca) . E o chestiune de ore. Sunt de pus la punct și alte detalii, dar cred că o să plece. Mă bucur că o să plece. Trebuie să ne autofinanțăm. Sunt două chestiuni complet diferite (n.r. - transferurile lui Ciobotariu și Butean. Vom vedea, e un jucător pe care ni-l dorim. Suntem pe telefoane cu Bogdan (n.r. - Bogdan Bălănescu, directorul executiv al lui Dinamo). Aștept și eu să văd documentele, să vedem pe unde suntem. Repet, nu avem ce să facem. Poziţia mea e aceeaşi! Nu am ştiut de acest transfer, nu am fost consultat şi nu am fost de acord. Pentru noi, de astăzi, lucrurile sunt clare. Nistor e jucătorul Craiovei, trebuie să-i mulţumim pentru ce a făcut la noi şi asta este. Ce mai însemnăm noi, Dinamo? Eu sunt crescut aici din 77, aveam 8 ani când am venit aici”, a spus Prunea pentru Digi Sport.
În tricoul lui Dinamo, Denis Ciobotariu a jucat tot 35 de meciuri şi a reuşit să marcheze două goluri. Fundașul centralîn vârstă de 21 de ani a evoluat şi la naţionala de tineret a României, acolo unde a bifat trei selecţii până în prezent.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
Miză financiară uriașă pentru Dinamo! Cât vor încasa jucătorii dacă se vor salva de la retrogradare
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
IERI LA 14:46