Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Denis Ciobotariu pleacă de la Dinamo! Florin Prunea: "Nu am știut pentru că nu am fost consultat"

Irina Aldea

Publicat 15/01/2020 la 20:38 GMT+2

Denis Ciobotariu, fundașul central al lui Dinamo, va fi transferat în perioada următoare la Campioana României, CFR Cluj.

Ciobotariu

Credit imagine: Eurosport

Dinamo se regăsește într-o situație din ce în ce mai dificilă. Denis Ciobotariu este al doilea jucător care părăsește echipa antrenată de Dusan Uhrin Jr., după transferal lui Dan Nistor la Universitatea Craiova. Ciobotariu, crescut la academia clubului Dinamo, va pleca la Campioana României pentru aproximativ 500.000 de euro.
Astfel, Ciobotariu se desprte de Dinamo după primul meci amical din această iarnă, 0-1 cu Dynamo Dresda.Negoiță urmărește să-l transfere pe Mihai Butean în locului lui Ciobotariu. Cel mai probabil, fundașul central al CFR-ului va veni la Dinamo sub formă de împrumut.

Prunea nu a știut de transferul lui Ciobotariu

”Ciobi este foarte aproape (n.r. - de a pleca) . E o chestiune de ore. Sunt de pus la punct și alte detalii, dar cred că o să plece. Mă bucur că o să plece. Trebuie să ne autofinanțăm. Sunt două chestiuni complet diferite (n.r. - transferurile lui Ciobotariu și Butean. Vom vedea, e un jucător pe care ni-l dorim. Suntem pe telefoane cu Bogdan (n.r. - Bogdan Bălănescu, directorul executiv al lui Dinamo). Aștept și eu să văd documentele, să vedem pe unde suntem. Repet, nu avem ce să facem. Poziţia mea e aceeaşi! Nu am ştiut de acest transfer, nu am fost consultat şi nu am fost de acord. Pentru noi, de astăzi, lucrurile sunt clare. Nistor e jucătorul Craiovei, trebuie să-i mulţumim pentru ce a făcut la noi şi asta este. Ce mai însemnăm noi, Dinamo? Eu sunt crescut aici din 77, aveam 8 ani când am venit aici”, a spus Prunea pentru Digi Sport.
În tricoul lui Dinamo, Denis Ciobotariu a jucat tot 35 de meciuri şi a reuşit să marcheze două goluri. Fundașul centralîn vârstă de 21 de ani a evoluat şi la naţionala de tineret a României, acolo unde a bifat trei selecţii până în prezent.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo