CFR Cluj a anunțat al doilea transfer realizat în această vară. După Alexandru Chipciu, la echipa lui Dan Petrescu a sosit fundașul central Denis Ciobotariu, care a evoluat ultima oară la Dinamo.
Mă bucur foarte mult că îmbrac tricoul campioanei, e o bucurie pentru mine și un pas înainte. M-am bucurat mult, sper să mă adaptez repede și să joc bine. Prima dată a fost o discuție, la un moment dat, când au fost blocate transferurile și am sperat să se ridice acel blocaj și totul a fost bine.
Colegii m-au primit foarte bine, sper să mă adaptez cât mai repede și să intru cu ei. Sunt bucuros că Dan Petrescu m-a vrut aici, sunt mândru, e un pas înainte pentru mine și voi da totul pe teren. Obiectivele mele sunt să mă adaptez, să joc și să iau titlul
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
IERI LA 20:51
Clubul Dinamo anunțase încă de vineri, prin intermediul site-ului oficial, transferul lui Ciobotariu la CFR Cluj.
Denis Ciobotariu, care va împlini 22 de ani în luna iunie, a fost crescut la Centrul de Copii şi Juniori de la clubul Dinamo, el jucând în 20 de partide din acest sezon, marcând două goluri. În sezonul 2017/2018, apărătorul a evoluat sub formă de împrumut, la Chindia Târgovişte.
Fundaşul central a jucat în primele 45 de minute ale jocului amical dintre Dinamo şi Dynamo Dresda, de miercuri, scor 0-1, şi a părăsit cantonamentul din Spania pentru a se alătura lotului clujean.
Mediafax
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
IERI LA 19:53
Romanian Liga I
E deja Dan Petrescu la "cuțite" cu oficialii CFR-ului? "Nu știu cine e, nu l-am adus eu"
20/09/2021 LA 09:47