Conform informațiilor AntenaSport, echipa cu care negociază clubul bucureșetean este Sheffield United. Echipa antrenată de Chris Wilder este revelația sezonului în Premier League. Sheffield, o nou promovată, se află pe locul șapte și are șanse reale la calificarea în Europa League, mai ales având în vedere suspendarea lui Manchester City in cupele europene.
Presa din Olanda a anunțat anterior că Feyenoord s-a retras din cursa pentru Dennis Man. Olandezii scriau că Atalanta a venit cu o ofertă mult mai mare, iar gruparea batavă nu va avea cum să concureze cu un club mult mai puternic din punct de vedere financiar.
Feyenoord voia să convingă conducerea FCSB cu o ofertă de 7 milioane de euro, plus un comision dintr-un viitor transfer, însă Atalanta a venit cu o ofertă dublă: 15 milioane de euro pentru 100% din drepturile federative ale lui Man.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
https://i.eurosport.com/2019/12/03/2729258.jpg

Dennis Man, marele pariu al lui Mutu

Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei U21, consideră că Dennis Man va fi următorul star al fotbalului românesc. Atacantul de bandă care a marcat în acest sezon șapte goluri e cotat de transfermarkt la 5,5 milioane de euro.
Adrian Mutu a avut o intervenţie la un post italian de radio unde şi-a spus opinia în legătură cu viitorul star al fotbalului românesc. Selecţionerul U21 consideră că Dennis Man are un potenţial uriaş, iar Serie A poate fi locul unde să își atingă potențialul.
"Dennis Man, de la FCSB, va fi viitoarea vedetă a României. Ţineţi minte acest nume, pentru că o să fie un mare campion", a spus Adrian Mutu, la Radio Toscana.
În acest sezon, atacantul FCSB-ului a reuşit să înscrie 7 goluri şi să contribuie cu 4 pase decisive de-a lungul a 24 de apariţii pe teren.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20