Dennis Man a impresionat la FCSB în ultimele sezoane, iar în actuala stagiune și-a atins vârful de formă. Atacantul de 22 de ani este golgheterul la zi din Liga 1, cu 12 goluri, și pare pregătit să facă pasul către un campionat de top din Europa, așa cum este Serie A.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

La această concluzie au ajuns și cei de la Parma, potrivit tuttomercatoweb.com. Clubul pentru care evoluează și Valentin Mihăilă, fostul atacant al Universității Craiova, vrea să se întărească pe faza ofensivă, acolo unde a suferit enorm după accidentarea lui Gervinho.
Romanian Liga I
FCSB, victorie în amicalul cu Astra. Florin Tănase, gol la revenirea după accidentare
09/10/2021 LA 13:46

Dennis Man, dorit de Parma, echipa pentru care evoluează și Valentin Mihăilă

Presa din Italia anunță că Dennis Man se află pe lista de transferuri a directorului sportiv de la Parma, Marcello Carli. Ca să-și asigure semnătura lui Man, oficialii italieni vor fi nevoiți să scoată din conturi o sumă considerabilă, de cel puțin 14 milioane de euro.
În prezent, Parma se află într-o situație delicată, fiind abia pe locul 18 în Serie A, după 16 etape.
În urmă cu 3 luni, italienii au cheltuit alte 8,5 milioane de euro pentru transferul unui alt jucător român - Valentin Mihăilă. Fostul atacant al Universității Craiova nu s-a integrat până acum la noua echipă, bifând numai 2 apariții în sezonul actual.
Romanian Liga I
Oficial: Cristiano Bergodi este noul antrenor al lui Sepsi
08/10/2021 LA 11:44
Romanian Liga I
Și Costel Gâlcă i-a spus "pas" lui Sepsi. Doi favoriți pentru banca tehnică a covăsnenilor
06/10/2021 LA 11:45