Dennis Man poate să plece în această iarnă de la FCSB! Atacantul de 21 de ani este pe lista celor de la FC Sevilla, club care l-a monitorizat în acest an, inclusiv la Europeanul de tineret, scrie Gazeta.
Interesul celor de la Sevilla este unul serios, directorul sportiv al clubului, Monchi, având deja discuții cu Sascha Empacher, unul dintre partenerii impresarului lui Dennis Man. Monchi ar urma să vină în România în perioada următoare pentru a-l urmări la rândul său pe Man și pentru a pune la punct toate detaliile transferului.
Conform Gazeta, Monchi va fi în tribune la partidele cu Viitorul (15 decembrie) și CFR Cluj (22 decembrie), pentru apoi Sevilla să decidă suma pe care o va oferi pentru transferul internaționalului român. Patronul celor de la FCSB a declarat în mai multe rânduri că dorește să obțină 20 de milioane de euro pentru transferul lui Man.
Serie B
"Pur și simplu devastator!" Ce scrie presa din Italia despre Man și Mihăilă după victoria Parmei
13/09/2021 LA 07:03
Man a vorbit la rândul său de posibilitatea plecării la Sevilla, variantă vehiculată în ultimele zile.
Sunt un pic bulversat. Bineînţeles, nu este uşor, sunt copil până la urmă, dar încerc să îmi văd de treaba mea, să mă concentrez mai bine pe fotbal. Doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide suma pe care voi fi transferat. Pot să spun că mă simt mândru. Înseamnă că fac lucruri bune şi sunt apreciat! M-am maturizat foarte mult. Am venit aici fiind un copil de 17 ani, acum sunt mai matur şi cu capul pe umeri
Serie B
Rivaldo, sfaturi pentru Man și Mihăilă la Parma: "Îi încurajez să se împrietenească cu Buffon"
24/08/2021 LA 12:21
Fotbal
Dennis Man, în atenția unui club important din Premier League! Unde este dorit jucătorul Parmei
22/08/2021 LA 07:20