Dennis Man poate să plece în această iarnă de la FCSB! Atacantul de 21 de ani este pe lista celor de la FC Sevilla, club care l-a monitorizat în acest an, inclusiv la Europeanul de tineret, scrie Gazeta.
Interesul celor de la Sevilla este unul serios, directorul sportiv al clubului, Monchi, având deja discuții cu Sascha Empacher, unul dintre partenerii impresarului lui Dennis Man. Monchi ar urma să vină în România în perioada următoare pentru a-l urmări la rândul său pe Man și pentru a pune la punct toate detaliile transferului.
Conform Gazeta, Monchi va fi în tribune la partidele cu Viitorul (15 decembrie) și CFR Cluj (22 decembrie), pentru apoi Sevilla să decidă suma pe care o va oferi pentru transferul internaționalului român. Patronul celor de la FCSB a declarat în mai multe rânduri că dorește să obțină 20 de milioane de euro pentru transferul lui Man.
Serie A
Dennis Man, la un pas de revenirea în Serie A! Unde este dorit și în ce condiții se face transferul
08/01/2022 LA 18:59
Man a vorbit la rândul său de posibilitatea plecării la Sevilla, variantă vehiculată în ultimele zile.
Sunt un pic bulversat. Bineînţeles, nu este uşor, sunt copil până la urmă, dar încerc să îmi văd de treaba mea, să mă concentrez mai bine pe fotbal. Doar evoluţiile mele şi ce fac eu pe teren vor decide suma pe care voi fi transferat. Pot să spun că mă simt mândru. Înseamnă că fac lucruri bune şi sunt apreciat! M-am maturizat foarte mult. Am venit aici fiind un copil de 17 ani, acum sunt mai matur şi cu capul pe umeri
Serie B
"L-a văzut cineva?" Dennis Man, făcut praf de jurnaliștii italieni după ultimul meci al Parmei
12/12/2021 LA 19:56
Fotbal
"A semnat!" Presa internațională anunță transferul lui Dennis Man de la Parma
06/12/2021 LA 16:06