Rapid putea să deschidă scorul încă din minutul 2, dar Labeau a ratat singur cu portarul după ce a fost lansat de o pasă excelentă a lui Sefer. Aceasta a fost de altfel cea mai mare ocazie din prima repriză, care a continuat apoi cu o oarecare dominare a piteștenilor. Totuși, elevii lui Ionuț Badea nu și-au creat mari ocazii de gol și la pauză s-a intrat fără ca tabela să fie modificată.
Giuleștenii au ieșit parcă mai motivați de la cabine, dar oaspeții au pus repede stăpânire pe joc. După 2 șuturi pe lângă poartă a lui Năstăsie, piteștenii au reușit să deschidă scorul în minutul 56, când un șut ratat a lui Matiș a ajuns la Daniel Șerbănică, iar fundașul l-a învins pe Tătaru din apropierea careului mic.
Elevii lui Alexa s-au avântat în atac, dar tot oaspeții au avut o mare ocazie, când Matiș a trimis în bară în minutul 62. Ulterior, rapidiștii au dominat teritorial, dar fără a-și crea mari ocazii de gol și se părea că ”alb-vișiniii” nu vor marca nici în această partidă. În minutul 85 însă, Drăghiceanu care a intrat în locul lui Labeau în minutul 59, a trimis un șut foarte frumos de la marginea careului și a făcut 1-1.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Meciul Rapid - FC Argeş s-a decis în prelungiri

Fiind erchipa care venea din urmă, Rapid părea că are forța să încerce chiar victoria, dar piteștenii au fost cei care au dat lovitura de grație. În minutul 90+1 Ionuț Șerban a trimis un șut telefonat de la marginea careului, dar Tătaru a plonjat în contratimp și oaspeții au plecat din Regie cu toate cele 3 puncte.
În urma acestei înfrângeri, giuleștenii rămân cu 21 de puncte, ar șansele de a promova direct în prima ligă sunt practic compromise. Etapa viitoare Rapid se va deplasa la Arad pentru meciul cu UTA, iar dacă nu vor obține toate cele 3 puncte giuleștenii nu vor mai avea șanse nici
De partea cealaltă, FC Argeș urcă pe locul 3 și speră în continuare la promovarea directă, iar derby-ul local cu cei de la Mioveni de peste 3 zile devine unul foarte important în această luptă.
În clasament conduce în continuare UTA cu 29 de puncte, iar pe 2 este Turris cu 24 de puncte. Formația din Alexandria va juca în această seară pe teren propriu cu Petrolul, iar o victorie ar aduce formația lui Lincar foarte aproape de prima promovare în Liga 1 din istorie.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20