Ce se întâmplă în ultimele ore la CFR e greu de înţeles pentru orice formaţie care vrea să aibă statutul de club profesionist. Oficialii s-au bătut în birouri, după meci, s-a lăsat cu demiteri, iar azi antrenorului i s-a refuzat accesul pe stadionul "Doctorul Constantin Rădulescu", pe motiv că a fost demis. Şumudică nu a plecat oficial de la club, neajungând la un numitor comun, pentru că are de încasat clauza de reziliere, însă conducerea nu concepe să îl mai vadă nici în preajma arenei. În plus, clujenii au bătut deja palma cu Dan Petrescu, acesta urmând să conducă primul antrenament diseară, de la ora 18:00.
Acesta e, pe scurt, filmul evenimentelor incredibile din Gruia, în ultimele 12 ore, însă noi detalii despre lipsa de profesionalism de la club ies la iveală. "Ce am trăit la CFR nu am trăit de când m-am apucat de fotbal", a spus Şumudică după partida cu Steaua Roşie, iar ceea ce s-a întâmplat pare să îi dea dreptate.
EXCLUSIV - DAN PETRESCU NU VINE SINGUR LA CFR! A CONVINS DEJA UN FOTBALIST SĂ SEMNEZE CU CLUJENII. URMEAZĂ ALTE 2 MUTĂRI
Romanian Liga I
"Mă voi întoarce cât de curând!" Unde vrea să antreneze Marius Șumudică după despărțirea de CFR Cluj
24/09/2021 LA 20:38

Şumudică l-a vrut pe Bouhenna din primul minut, dar jucătorul CFR-ului nu avea drept de joc

Concret, dincolo de tot ce am amintit anterior, Look Sport anunţă că tehnicianul a fost ieri pus în faţa unui episod incredibil: a pregătit toată săptămâna echipa pentru returul cu sârbii cu Rachid Bouhenna în primul "11", dar a aflat cu doar câteva ore înainte de meci că nu îl poate folosi pe acesta. Motivul? Nu a fost trecut pe lista UEFA de oficiali.
La partida tur, de la Belgrad, fundaşul algerian nu a fost în lot, fiind accidentat, dar acum Şumi voia să mizeze pe el din primul minut, după ce medicii l-au recuperat. Deşi el îl voia pe lista UEFA, cei din club au comis o gafă de proporţii şi nu l-au inclus. În consecinţă, CFR nu doar că nu a putut juca din primul minut cu un fotbalist pe care tehnicianul îl dorea, dar a avut un om mai puţin pe bancă: Hoban, care era pe lista UEFA, nu a fost păstrat în lot de tehnician, în locul lui "apărând" Rachid Bouhenna, care nu a putut să fie folosit.
ADEVĂRUL DIN SPATELE BĂTĂII DE ASEARĂ DIN BIROURILE CELOR DE LA CFR. DE LA CE A PLECAT TOTUL
"Super Dan" va sosi azi la Cluj pentru a semna contractul, iar de la 18:00 va susţine primul antrenament, după ce va semna contractul cu gruparea campioană. Mai sunt de pus la punct doar mici detalii, astfel că în proporţie de 99% el va fi noul antrenor al grupării ardelene.
Romanian Liga I
CFR Cluj și-a luat atacant! Cine este fotbalistul transferat după eliminarea din Cupa României
24/09/2021 LA 13:39
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
23/09/2021 LA 16:47