CFR Cluj a suferit prima înfrângere din acest sezon, 1-2 cu Gaz Metan Mediaș, iar clujenii au dat vina pe arbitraj pentru acest rezultat. Atât Dan Petrescu, cât și oficialii echipei campioane au acuzat în termeni duri arbitrajul din meciul de aseară.
Conducerea CFR-ului a mers și mai departe și a anunțat că echipa nu se va prezenta la meciul următor. Chiar dacă aceste declarații au fost făcute la cald, imediat după meciul din Gruia, se pare că lucrurile sunt cât se poate de serioase în acest sens.

CFR amenință că nu se va prezenta la meciul cu FC Argeș

Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 10 ORE
Într-o emisiune de pe Look Sport a ieșit la iveală un detaliu care confirmă intenția clujenilor de a nu face deplasarea la Pitești, pentru meciul cu FC Argeș din etapa a 9-a a Ligii 1.
Conform informației de pe Look Sport, preluată și de Gsp.ro, conducerea ardelenilor a cerut ca biletele de întoarcere de la Roma să aibă ca destinație Cluj Napoca, nu București cum era programat inițial.
CFR va juca joi pe Olimpico cu AS Roma în Europa League, iar ardelenii ar fi urmat să zboare apoi la București, de unde s-ar fi deplasat duminică la Pitești pentru meciul cu FCArgeș. Astfel, dacă echipa se va întoarce la Cluj este posibil ca declarațiile de la finalul meciului cu Gaz Metan să fie puse în practică, și campioana să nu se prezinte la meciul cu piteștenii.
Acesta ar fi un caz nemaiîntâlnit până acum în Liga 1, dar totuși până la ora meciului mai este mult timp și clujenii se pot răzgândi, mai ales că o astfel de măsură s-ar putea lăsa cu repercusiuni grave pentru campiona României din ultimii 3 ani.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, discurs dur la adresa arbitrajului, după victoria CFR-ului cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 20:51
Romanian Liga I
CFR Cluj, prima victorie după revenirea lui Petrescu! O fază fixă a decis derby-ul cu CSU Craiova
20/09/2021 LA 19:53