Dinamo nu a câștigat vreun meci cu Contra pe bancă, iar echipa e pe penultimul loc în clasament. Conducerea vrea să îl demită pe fostul selecționer, iar acesta dă senzația că vrea la rândul său să plece, dar mai întâi are în plan să își recupereze banii. Situația la club e una teribilă, cum puțini din exterior pot să își imagineze. "Nu avem bani să luăm pizza după meciuri ca să dăm jucătorilor, cu o zi înainte de meci nu știm dacă avem bani ca să mergem în deplasări! Situația este foarte grea și foarte dificilă!", spunea Contra într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Cosmin Contra, noi detalii despre situația grea de la Dinamo

Romanian Liga I
Rămași fără medic, dinamoviștii au improvizat la ultimul antrenament! Imaginea zilei
ACUM 5 ORE

”Există tensiuni, dar nu doar la nivelul jucătorilor. Au o familie, am persoane în staff care sunt neplătite de patru luni. Au familie, au credite la bancă, copii mici, școli de plătit. Partea mentală, mai ales astăzi în fotbal, e foarte importantă. Dacă trebuie să te împrumuți ca să faci deplasări... Dinamo se împrumută ca să acopere cheltuielile cotidiene.

Singurul meu regret este că n-am reușit să dau satisfacție acestor suporteri, nu le-am dat nicio bucurie. Ei au demonstrat iubirea față de club, noi n-am fost la înălțimea lor. E singurul meu regret, e singura lor bucurie”, a declarat Contra pentru DigiSport.

Romanian Liga I
Cornel Dinu, fascinat de un jucător de la FCSB: "Uitaţi-vă ce calitate are!"
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Transfer de titlu pentru Craiova! Vine fotbalistul pentru care s-au bătut FCSB şi CFR
ACUM 17 ORE