Dinamo nu a câștigat vreun meci cu Contra pe bancă, iar echipa e pe penultimul loc în clasament. Conducerea vrea să îl demită pe fostul selecționer, iar acesta dă senzația că vrea la rândul său să plece, dar mai întâi are în plan să își recupereze banii. Situația la club e una teribilă, cum puțini din exterior pot să își imagineze. "Nu avem bani să luăm pizza după meciuri ca să dăm jucătorilor, cu o zi înainte de meci nu știm dacă avem bani ca să mergem în deplasări! Situația este foarte grea și foarte dificilă!", spunea Contra într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

Cosmin Contra, noi detalii despre situația grea de la Dinamo

”Există tensiuni, dar nu doar la nivelul jucătorilor. Au o familie, am persoane în staff care sunt neplătite de patru luni. Au familie, au credite la bancă, copii mici, școli de plătit. Partea mentală, mai ales astăzi în fotbal, e foarte importantă. Dacă trebuie să te împrumuți ca să faci deplasări... Dinamo se împrumută ca să acopere cheltuielile cotidiene.
Romanian Liga I
Veste bună primită de dinamovişti după eliminarea din Cupă! Anunţul MAI despre noul stadion
ACUM 4 ORE
Singurul meu regret este că n-am reușit să dau satisfacție acestor suporteri, nu le-am dat nicio bucurie. Ei au demonstrat iubirea față de club, noi n-am fost la înălțimea lor. E singurul meu regret, e singura lor bucurie”, a declarat Contra pentru DigiSport.
Romanian Liga I
Anunț excelent pentru jucătorii lui Dinamo! Veste primită de "câini" înaintea semifinalei din Cupă
IERI LA 12:29
Romanian Liga I
Dinamo, la un pas de dezastru! DDB anunță că retrogradarea ar însemna desființarea clubului
10/05/2021 LA 05:09