FCSB a surclasat-o pe CFR, dincolo de victoria cu 1-0 statistica partidei spunând totul despre raportul de forțe din teren: 13-1 șuturi pe poartă, campiona reușind să pună în pericol poarta adversă pentru prima oară abia în prelungiri.
Evident, la acest raport de forțe dezechilibrat a contribuit și eliminarea lui Susic, care a avut o intrare "criminală" la Darius Olaru. Fotbalistul roș-albaștrilor nu doar că nu a mai putut continua, dar a fost transportat la spital. Stafful tehnic al lui FCSB s-a temut de o posibilă fractură de tibie, însă radiografia făcută la spitalul din Cluj a relevat doar o contuzie. Ca atare, Olaru va putea să își reia antrenamentele zilele viitoare și are șanse mari să poată fi folosit încă din meciul cu Farul, din etapa viitoare (luni, 25 aprilie).
"A fost la spital, i s-a făcut o radiografie, este o contuzie, nu e fractură. Când a ieșit, a spus că nu-și simțea piciorul și ne-am speriat, ne-am gândit că e fractură", a spus Toni Petrea, la finalul meciului de la Cluj.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
IERI LA 18:10
CITEȘTE ȘI:
ILIE DUMITRESCU ȘTIE CUM TONI PETREA L-A SURCLASAT PE DAN PETRESCU: "MIȘCAREA PERFECTĂ!"

Dan Petrescu, discurs elucubrant după CFR - FCSB 0-1

Dan Petrescu s-a lansat într-un atac fără precedent la adresa lui Istvan Kovacs, după meciul de aseară, deși centralul nu putea lua o altă decizie decât eliminarea lui Susic. Cu riscul de a cădea în ridicol, tehnicianul lui CFR a încercat să pună presiune pe arbitri în perspectiva ultimelor 5 partide din campionat.
"Dai roșu fără să fie roșu... pot fi suspendat, că nu mă interesează. Nu se dă roșu la un asemenea meci, la o asemenea fază. Nu era ultimul om, nu a sărit pe el să-l omoare. A fost un fault la mijloc, OK, dai galben. Zicea cineva ceva dacă dădea galben? Nimeni! Cine a pus presiune pe arbitru a câștigat, bravo lor. Noi tăcem și vedem cum vom fi tratați.
Mi se pare incredibil să iei o asemenea decizie la un asemenea meci. Incredibil! Dacă noi vom beneficia de un cartonaș roșu vreodată, în deplasare, în momentul ăla mă las de antrenorat! La noi nu se întâmplă nimic, nici penalty-uri, nici roșu. Noi am tăcut, am vrut să fim corecți, dar dacă ești corect nu câștigi. Arbitrul a fost influențat de declarațiile dinaintea meciului", a explicat Petrescu.

Liga 1 | Lupta la titlu se dă în 3

Romanian Liga I
Dan Petrescu a explicat de ce trimite rezervele la meciul cu FCSB: "E normal!" Ce jucători pleacă
20/05/2022 LA 08:39
Romanian Liga I
EXCLUSIV | Cum va arăta echipa de start a celor de la CFR Cluj la meciul cu FCSB
20/05/2022 LA 07:03