Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Diego Capel a semnat cu Dinamo! Dublul câștigător al Cupei UEFA va juca în "Ștefan cel Mare"

Nicu Savin

Publicat 23/09/2020 la 19:17 GMT+3

Dinamo continuă seria impresionantă de achiziții. Potrivit jurnaliștilor de la Prosport, conducerea "câinilor" l-a convins pe Diego Capel, fost jucător la Sevilla sau Sporting Lisabona, să se alăture formației conduse de Cosmin Contra. Atacantul spaniol a avut o perioadă bună la Sevilla în trecut și a fost dorit de Real Madrid, Barcelona sau Liverpool, dar parcursul său a lăsat de dorit.

Cosmin Contra a plecat de la Dinamo

Credit imagine: Eurosport

Dinamo București a dat o superlovitură pe piața transferurilor și l-a "înrolat în haită" pe Diego Capel, un atacant cu un CV impresionant. Conform informațiilor Prosport, Diego Capel se află de câteva zile în București, iar astăzi a semnat un contract pe 2 ani cu gruparea din "Ștefan cel Mare".
Capel a fost crescut de Sevilla, acolo unde a cunoscut și cea mai fructuoasă perioadă a carierei. Atacantul a jucat pentru andaluzi timp de 7 sezoane (2004-2011) și a câștigat Cupa și Supercupa Spaniei, dar și 2 trofee ale Cupei UEFA (2006 și 2007).
În 2008, Diego Capel a fost în discuții cu Real Madrid, ca un posibil înlocuitor al lui Robinho. De asemenea și Barcelona a fost la un moment dat interesată de serviciile atacantului.
FOOTBALL Sevilla winger Diego Capel
După plecarea de la Sevilla, Diego Capel a petrecut 4 ani la Sporting Lisabona, dar apoi cariera sa a intrat pe o pantă descendentă. După un an la Genoa și încă unul la Anderlecht, Capel nu a evoluat la nici o echipă profesionistă în sezonul 2017-2018. El a revenit în 2018 și a semnat cu Extramadura, dar după numai un sezon a rămas din nou liber de contract. La începutul acestui an a semnat cu maltezii de la FC Birkirkara, iar acum a acceptat oferta de la Dinamo, într-o încercare de a-și relansa cariera.
Diego Capel ar putea debuta pentru Dinamo în partida de lunea viitoare, pe care "câinii" o vor juca acasă contra nou-promovatei UTA Arad. Formația lui Cosmin Contra are 5 puncte în acest sezon și este pe locul 9 în Liga 1 după 4 etape.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo