Managerul sportiv al celor de la Dinamo, Mario Nicolae, a anunțat că echipa din Ștefan cel Mare a ajuns la un acord cu atacantul nigerian Joseph Akpala.
El va semna un contract valabil până la sfârșitul actualului sezon, însă dacă va impresionat, înțelegerea s-ar mai putea prelungi pentru cel puțin un an. Nigerianul va ajunge la București în zilele următoare pentru a efectua vizita medicală.
„Suntem în mare parte înţeleşi cu Akpala, urmând ca zilele următoare să efectueze vizita medicală şi dacă totul este în regulă, o să semneze până la finalul sezonului cu posibilitatea de a prelungi din vară pentru încă un sezon, dar asta în condiţiile în care vom vedea ce se va întâmpla, unde se va situa şi clubul, care va fi şi randamentul lui sportiv. Acum e foarte devreme să discutăm despre asta. Discutăm de un contract până la finalul sezonului agreat de ambele părţi şi vom vedea pe viitor dacă va fi prelungit”, a declarat Mario Nicolae pentru Realitatea Sportivă.
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie cu 2-0, după un joc solid în fața lui FC Brașov! "Câinii", la 2 puncte de play-off
03/12/2022 LA 13:08

Joseph Akpala la Dinamo. Nigerianul nu a mai jucat de 13 luni

Joseph Akpala a jucat pe parcursul carierei la cluburi precum Esan FC, Bendel Ins., RSC Charleroi dar și la nume mai importante precum Club Brugge (2008-2012) sau Werder Bremen (2012-2014).
El are în palmares 100 de goluri marcate în Belgia, însă va veni la Dinamo liber de contract. Akpala și-a rupt acordul cu KV Oostende în iulie 2020 și de atunci nu a mai jucat pentru nicio echipă. Ultimul meci jucat de nigerian a fost pe 7 martie 2020.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59