Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a anunțat un nou transfer! Contra a adus încă un spaniol în Ștefan cel Mare

Vlad Dumitrescu

Actualizat 04/09/2020 la 16:54 GMT+3

Dinamo a anunțat astăzi oficial transferul lui Borja Valle Balonga, un mijlocaș de bandă stânga care a evoluat ultima oară la Deportivo la Coruna.

Cosmin Contra a plecat de la Dinamo

Credit imagine: Eurosport

”Directorul sportiv Rufo Collado anunță prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro, că FC Dinamo București a ajuns la un acord cu mijlocașul spaniol Borja Valle Balonga, ultima oară la Deportivo La Coruna, pentru transferul la clubul din Ștefan cel Mare.
Borja Valle Balonga, născut pe 9 iulie 1992, va sosi la București pentru a efectua vizita medicală și pentru a semna un contract cu clubul nostru, a declarat directorul sportiv al roș-albilor”, a anunțat Dinamo pe contul oficial de Facebook al clubului.

Cine este Borja Valle Balonga

Borja Valle, în vârstă de 28 de ani, are o cotă de piață de 800.000 de euro și a început să joace fotbal în orașul său natal, Ponferradina. El a mai jucat pentru echipa a doua de la Celta, Qurense și Oviedo.
Din 2017 Borja Valle a jucat pentru Deportivo la Coruna, fiind și împrumutat la Elche pentru o perioadă scurtă. În stagiunea precedentă el a marcat trei goluri în 25 de meciuri.
picture

Premier League se întoarce din 12 septembrie la Eurosport

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo