Cosmin Contra n-a fost complet mulțumit de jocul lui Dinamo din această seară. Tehnicianul "câinilor" n-a ezitat să vorbească despre lucrurile care l-au deranjat în partida de la Mediaș.
Contra n-a fost încântat de faptul că echipa sa a primit gol după o fază fixă. Cardoso a profitat de o neatenție în defensiva lui Dinamo și a înscris golul de onoare al trupei lui Dusan Uhrin.
"Per ansamblu am jucat bine tot meciul, dar prima repriză cred că n-am avut inspirația necesară în ultimii 20 de metri. Am încercat să controlăm jocul și să avem o posesie mai bună. Gaz Metan s-a apărat bine. După primul gol ne-am descătușat și am controlat meciul până la final.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Mă deranjează primirea golului din fază fixă. Exista o presiune pentru că nu reușisem să câștigăm. Mai avem mult de muncă, dar sper să avem continuitate și să urcăm în clasament. Nu mi-a fost greu să-l conving pe Borja Valle să vină la Dinamo. I-am explicat proiectul și a vrut să vină.
Relațiile de joc nu sunt încă cele pe care mi le doresc eu. Oricum, Dinamo a arătat ca o echipă care își dorește să câștige cu orice preț. Misiunea mea este să duc Dinamo în playoff.", a spus Cosmin Contra, după meciul cu Gaz Metan.

Gaz Metan Mediaș - Dinamo 1-3. "Câinii", la prima victorie din noul sezon

Dinamo a deschis scorul în minutul 48. Juan Camara l-a servit excelent pe Gonzalez cu o pasă la marginea careului, iar jucătorul din Venezuela a finalizat cu un șut la colțul lung.
Formația lui Dusan Uhrin a trecut pe lângă egalare după o oră de joc, când Sanoh a trimis în bară. Dinamo a primit o lovitură de la 11 metri în minutul 73, după un fault comis în careu de Droppa asupra lui Camara. Deian Sorescu a executat penalty-ul, Buzbuchi a apărat, iar mingea a sărit norocos la mijlocașul lui Dinamo care n-a mai iertat.
Juan Camara a dus scorul la 3-0 în minutul 83, după o pasă a lui Fabbrini. Spaniolul l-a învins pe portarul lui Gaz Metan cu un șut la colțul lung. Medieșenii au înscris golul de onoare în penultimul minut de joc, prin Cardoso, după o dezorganizare în defensiva lui Dinamo.
S-a încheiat 3-1 pentru Dinamo, care a bifat prima victorie din noul sezon din Liga 1. "Câinii" au încheiat etapa a 4-a pe locul 9, cu 5 puncte.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20