După 0-1 cu Clinceni, Dinamo este pe locul 9 cu 17 puncte în clasamentul Ligii 1, la patru puncte de Hermannstadt, echipă care este pe loc de baraj. Mijlocașul Vali Lazăr e convins că Dinamo va avea mult de tras pentru a fi sigură de locul ei în prima ligă.
Important e să ne trezim, pentru că putem ajunge în zona grea, dacă pierdem doua-trei meciuri. Nu îmi doresc să ajung în zona de baraj sau de retrogradare
Romanian Liga I
Dinamoviștii, concentrați pe barajul cu Universitatea Cluj! "E singurul lucru care ne preocupă"
IERI LA 15:53
Şi Mattia Montini, care a jucat primele minute pentru Dinamo în acest an, a strigat "trezirea". Italianul nu înţelege cum a pierdut Dinamo primul meci din istorie în fața micuței echipe din Clinceni.
https://i.eurosport.com/2020/02/29/2786311.jpg
Le-am spus înainte de meci colegilor mei că partidele din play-out sunt dificile. Poţi să câştigi cu echipele bune să pierzi cu ultima. Trebuie să schimbăm atitudinea. Şi trebuie să o facem repede. Campionatul românesc este ciudat. Am pierdut stupid unele meciuri. Astăzi nu aveam decât varianta victoriei, dar nu înţeleg ce s-a întâmplat

Cu gândul la revanșă

Marți, Dinamo și Clinceni se vor înfrunta, din nou, pe stadionul din Ștefan cel Mare în sferturile de finală ale Cupei României.
În etapa următoare, Dinamo are un meci foarte greu pe terenul lui Poli Iaşi. Echipa antrenată de Mircea Rednic a remizat în primul meci din play-out, 1-1 la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo la finalul sezonului! Se știe deja cine va fi președinte
IERI LA 12:26
Romanian Liga I
Final în play-off-ul Ligii 2! Petrolul și Hermannstadt revin în Liga 1, U Cluj și Chiajna, la baraj
15/05/2022 LA 15:02