După o primă repriză fără goluri, Dinamo a cerut un henț în careu, însă arbitrul central n-a dictat nimic. Pe o ceață teribilă așternută asupra stadionului din București, formația pregătită de Dusan Uhrin a deschis scorul după o oră de joc, când Dan Nistor a profitat de o minge respinsă în careul oaspeților. Mijocașul a urmărit excelent și a înscris cu un șut la colțul scurt, fără speranțe pentru portarul Niczuly. La acel scor, Dinamo urca pe loc de playoff, peste Gaz Metan.
Lucrurile aveau să ia o întorsătură drastică în minutul 73, când centralul Călin i-a acordat al doilea cartonaș galben aceluiași Nistor, după un fault la centrul terenului. Rămasă în 10 oameni, Dinamo n-a rezistat atacurilor celor de la Sepsi. Într-un interval de numai 2 minute, elevii lui Leo Grozavu conduceau cu 2-1, grație "dublei" reușite de Karanovic.

Dinao, în continuare în playout

Romanian Liga I
Bonetti contraatacă! Italianul o așteaptă pe Dinamo la tribunal: "Vor să-l demită fără să plătească"
ACUM 6 ORE
"Câinii" aveau mare nevoie de cele trei puncte în această seară ca să se apropie de zona playoff-ului. Cu 5 etape înaintea finalului de sezon regulat, Dinamo se află pe locul 8, la două puncte sub locurile care duc în playoff. De cealaltă parte, Sepsi s-a apropiat la trei lungimi de "alb-roșii" și speră în continuare să încheie în primele 6, la fel ca în sezonul trecut.
Romanian Liga I
Haos fără pauză la Dinamo! Iuliu Mureșan, furios pe Dario Bonetti: "Să vă spun ce a făcut!"
ACUM 11 ORE
Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
IERI LA 13:48