Prunea a venit în vara trecută la Dinamo și susține că nu a primit niciun ban în ultimele 6 luni. Situația financiară a lui Dinamo l-a convins pe Prunea că este momentul să plece. Fostul portar al naționalei a explicat decizia la Digisport.
Nu mă interesează, sincer. Ar trebui să ne vedem fiecare de drumul nostru. Eu am picat aici într-un război civil. Am încercat să aplanez anumite lucruri, vom vedea fiecare ce avem de făcut
Ionuț Negoiță a avut un mesaj clar pentru fanii lui Dinamo. Omul de afaceri a dezvăluit că se va retrage de la gruparea din ”Ștefan cel Mare”.
Romanian Liga I
Dinamo a anunțat al 3-lea transfer al iernii! Cine e fotbalistul care vine să întărească apărarea
12/01/2022 LA 21:08
Situația va fi tragică la Dinamo dacă echipa nu va lua licența pentru a juca în sezonul 2020 – 2021 în Liga 1. Mai este nevoie de 180.000 de euro pentru a rezolva cu licența. Manualul e depus pentru documentație, mai sunt 20 de zile termen de plată. Nu se ia licența, atunci la revedere, faliment!. Nu, nu mai pun nimic de la mine, lucrurile trebuie luate în serios. Dacă există persoane interesate, le aștept în aceste săptămâni. Dacă le e indiferent, înseamnă că atât merită Dinamo. Așa, dacă știu să comenteze de pe margine, asta e situația. Ce a depins de mine....am făcut tot ce am putut. Dau suportul și concursul celui sau celor ce vor să preia clubul. Din povești, am auzit mulți viteji... Când e vorba să-și asume, dispar ca măgarul în ceață!
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia
Romanian Liga I
Dinamo poate lua gratis un jucător de la Clinceni! Pe cine vrea Stoican
12/01/2022 LA 12:57
Romanian Liga I
3 jucători importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă! Unde se transferă Filip și Sorescu
11/01/2022 LA 15:41