Dinamo s-a întărit cu doi jucători noi, cu 2 zile înaintea meciului cu eterna rivală FCSB, din optimile Cupei României. Partida din "Ștefan cel Mare" se va disputa miercuri (ora 20:30) și va putea fi urmărită în format livetext pe eurosport.ro.
"Câinii" au anunțat astăzi transferurile lui Jonathan Morsay şi Gudmund Kongshavn, care au semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Dinamo a realizat 2 transferuri înaintea derby-ului cu FCSB, din Cupa României

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Morsay, un mijlocaș ofensiv de 23 de ani, a fost împrumutat de la Chievo, formație care evoluează în Serie B. Dinamo și-a asigurat și postul de portar, odată cu transferul lui Kongshavn.
Goalkeeper-ul norvegian în vârstă de 30 de ani, adus liber de contract în "Ștefan cel Mare", a evoluat ultima oară în țara natală, la Aeslund.
Dinamo a stipulat în contractul celor doi jucători și opțiunea de prelungire a contractelor, la finalul stagiunii.
Jonathan Morsay şi Gudmund Kongshavn au efectuat deja vizita medicală și vor începe în curând antrenamentele la formația pregătită de Ionel Gane.
Cei doi ar putea bifa prima apariție chiar în derby-ul cu FCSB. În "16-imile" Cupei României, Dinamo a învins Viitorul Constanța, scor 3-0, în timp ce "roș-albaștrii" au trecut la "masa verde" de Gloria Buzău, din cauza unui focar de COVID apărut la trupa lui Ilie Stan.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11