Dinamo s-a întărit cu doi jucători noi, cu 2 zile înaintea meciului cu eterna rivală FCSB, din optimile Cupei României. Partida din "Ștefan cel Mare" se va disputa miercuri (ora 20:30) și va putea fi urmărită în format livetext pe eurosport.ro.
"Câinii" au anunțat astăzi transferurile lui Jonathan Morsay şi Gudmund Kongshavn, care au semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Dinamo a realizat 2 transferuri înaintea derby-ului cu FCSB, din Cupa României

Romanian Liga I
Basarab Panduru revine în fotbalul românesc pentru a pune umărul la câștigarea titlului
IERI LA 11:42
Morsay, un mijlocaș ofensiv de 23 de ani, a fost împrumutat de la Chievo, formație care evoluează în Serie B. Dinamo și-a asigurat și postul de portar, odată cu transferul lui Kongshavn.
Goalkeeper-ul norvegian în vârstă de 30 de ani, adus liber de contract în "Ștefan cel Mare", a evoluat ultima oară în țara natală, la Aeslund.
Dinamo a stipulat în contractul celor doi jucători și opțiunea de prelungire a contractelor, la finalul stagiunii.
Jonathan Morsay şi Gudmund Kongshavn au efectuat deja vizita medicală și vor începe în curând antrenamentele la formația pregătită de Ionel Gane.
Cei doi ar putea bifa prima apariție chiar în derby-ul cu FCSB. În "16-imile" Cupei României, Dinamo a învins Viitorul Constanța, scor 3-0, în timp ce "roș-albaștrii" au trecut la "masa verde" de Gloria Buzău, din cauza unui focar de COVID apărut la trupa lui Ilie Stan.
Romanian Liga I
FCSB e gata de o mutare de senzație pe piața transferurilor: Ronaldo Deaconu
IERI LA 09:44
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
21/10/2021 LA 08:20