Dinamo s-a întărit cu doi jucători noi, cu 2 zile înaintea meciului cu eterna rivală FCSB, din optimile Cupei României. Partida din "Ștefan cel Mare" se va disputa miercuri (ora 20:30) și va putea fi urmărită în format livetext pe eurosport.ro.

"Câinii" au anunțat astăzi transferurile lui Jonathan Morsay şi Gudmund Kongshavn, care au semnat un contract valabil până la finalul sezonului.

Romanian Liga I
Război al comunicatelor din cauza partidei Viitorul-Poli Iași: "O țară întreagă a văzut cauza reală"
ACUM 9 ORE

Dinamo a realizat 2 transferuri înaintea derby-ului cu FCSB, din Cupa României

Morsay, un mijlocaș ofensiv de 23 de ani, a fost împrumutat de la Chievo, formație care evoluează în Serie B. Dinamo și-a asigurat și postul de portar, odată cu transferul lui Kongshavn.

Goalkeeper-ul norvegian în vârstă de 30 de ani, adus liber de contract în "Ștefan cel Mare", a evoluat ultima oară în țara natală, la Aeslund.

Dinamo a stipulat în contractul celor doi jucători și opțiunea de prelungire a contractelor, la finalul stagiunii.

Jonathan Morsay şi Gudmund Kongshavn au efectuat deja vizita medicală și vor începe în curând antrenamentele la formația pregătită de Ionel Gane.

Cei doi ar putea bifa prima apariție chiar în derby-ul cu FCSB. În "16-imile" Cupei României, Dinamo a învins Viitorul Constanța, scor 3-0, în timp ce "roș-albaștrii" au trecut la "masa verde" de Gloria Buzău, din cauza unui focar de COVID apărut la trupa lui Ilie Stan.

Romanian Liga I
Eugen Neagoe iese la atac, după victoria cu Dinamo: "Suporterii au ce au vrut, se văd rezultatele"
22/02/2021 LA 12:16
Romanian Liga I
Ionel Gane nu se mai gândește la playoff: "Cupa rămâne principalul obiectiv pentru Dinamo!"
21/02/2021 LA 21:18